dissabte, 28 de juny del 2014

No vull casal!

Aquest any l'Andreu ho ha tingut molt clar, no ha volgut anar a casal. L'estiu passat va anar a un campus de bàsquet i tot i que s'ho va passar bé, van haver dies en que es resistia a anar-hi. Recordo que no portava massa bé el fet que el deixés i marxés amb en Biel, penso que creia que em quedava amb el seu germà i amb ell no i això no el feia sentir bé. Cal dir que això no era més que una creença perquè ell anava a casal però en Biel anava encara a l'escola bressol i després de deixar-los jo em dedicava a fer cursets d'estiu.

Aquest any però jo tampoc tinc massa ganes de curset perquè tinc ganes de descansar, d'improvisar, de relaxar-me, de fer coses que realment em vinguin de gust... Tinc ganes de gaudir l'estiu!

Pels nens, passar-ho bé a l'estiu és ben senzill. En el meu cas només demanen que els hi donem tota l'atenció que no els hi podem donar al llarg del curs, que les tardes siguin llargues, que sopem plegats de tant en tant al sofà mal asseguts, que els hi comprem algun gelat, que dinem en alguna terrasseta... Ells no volen grans viatges ni grans plans, són de conformar ben fàcil i per això ja han començat a gaudir!