dijous, 23 de juliol del 2009

L'Andreu de "vacances"

L'Andreu ja està de vacances... són unes vacances que no començaven fins demà a la tarda però que s'han adelantat per culpa d'un virus (sí, sempre estem igual).

Avui doncs és el primer dia que passo amb ell sense que hi hagi guarderia i la veritat és que tinc una barreja de sensacions... El meu angelet bo em diu que tindré tot l'estiu per gaudir del meu nen. A partir de setembre poc el veuré amb la feina així que he d'aprofitar aquests mesos per acaronar-lo, petonejar-lo, jugar amb ell i un llarg etcétera. Per altra banda hi ha la meva part fosca (la famosa part "mala mare" :-P) que em diu que serà un estiu dur! El Jordi no té vacances i això significa que toooot el dia estarà amb mi i hauré de batallar amb el seu geni, les seves rabietes i creieu-me també un llarg etcètera!

Bé, en aquests mesos hi haurà de tot. Moments divertits i moments desesperants però de moment he de dir que, per molt que em queixi, guanya l'angelet i és que res millor que esmorzar mentre l'Andreu balla al ritme de les cançons de l'Epi i el Blas.

6 comentaris:

Mirashka ha dit...

Jo en certa manera estic igual. necessito les vacances com el pa que menjo, he de descansar! però se que amb en Vic sense vacances aquesta any acabaré esgotada jo sola amb elles, i per altra banda com tu dius et sents mala mare de no sentir només alegria d'estar tot un mes a casa amb elles.

Jo em sembla que enganxare a ma mare i la meva sogra per banda i cap a la piscina totes! Si vols ja saps!

Esther ha dit...

Jo em sembla q tb tiraré de piscina i aigua tot el dia!

Ja m'agradaria anar a la teva piscina però no sé com anar-hi :-P de tota manera esteu convidades a la q tinc jo a casa q encara q sigui mini ajuda a passar la caloraina!

Emmakumba ha dit...

Pues nosaltres ens quedem l'estiu a casa.. menys uns dies que anem amb una gent molt plasta a una casa rural... jejeje així que podeu contar amb nosaltres per fer cosetes.... encara tenim pendent lo d'anar a veure animalos a casa del paio aquell... i un altre dia podriem anar a rio leon... encara existirà?? m'encatava rio leon...

Esther ha dit...

Si jo conto amb vosaltres Emma però si no és en cap de setmana ja em diràs com arribo jo a Rioleon jaja!

I si tan plastes són aquesta gent pq hi vas¿? segur q ells pensen el mateix de tu i al final aneu tots per compromís :-P

Jordi Bufí ha dit...

T'has de treure el carnet wapa, pel teu bé psicològic xD

Esther ha dit...

Jajaja!!! Un dia d'aquests. Quan no em faci pànic com ara... :-((