dijous, 23 de juliol del 2009

Meme: Cinc manies

Ara ja fa temps que no faig cap meme i avui navegant per internet m'he trobat un que m'ha recordat una mica a l'últim post de l'Amarbe i ves per on que m'ha fet gràcia i el vaig a fer . Evidentment animo a totes les compis que tenen blog a que el facin.

El meme consisteix a explicar cinc manies o "hàbits" (que sona més maco) personals (si poden ser manies molt maniàtiques millor) . I allà vaig!

1. He d'anar sempre ben pentinada. Si no vaig agust amb el cabell ho passo realment malament. No m'agrada veure q el serrell està cap a un cantó si jo l'he deixat recte o que un pél es surt de la cua si jo no l'he tret. No puc, no puc!

2. Sóc extremadament endreçada. He de tenir tot sempre guardat al seu lloc i endreçat. Si veig desordre em poso nerviosa i m'estreso sola.

3. No puc veure un llibre cap per abaix. Els llibres sempre han d'estar boca amunt i que les lletres es puguin llegir des d'on sóc. Si veig un llibre boca abaix em començo a posar nerviosa i finalment l'endreço. Si, a casa dels altres també ho faig.

4. Quan tanco la porta de casa m'asseguro com dues o tres vegades que ho he fet. Sí, aqui puc semblar una obssessiva compulsiva com el paio de "Mejor imposible" però és que ho faig... per què amagar-ho¿? :-P Ara que hi penso... també reviso la bossa de l'Andreu unes quantes vegades... potser estic pitjor del que em penso.

5. M'agrada tenir les portes obertes sempre. Aquesta última mania s'ha vist notablement afectada pel fet que si deixo totes les portes obertes l'Andreu ens deixa sense pis però per mi les treia totes! Ja hi ha prou d'estar tancat dins de quatre parets com per a sobre haver de tancar-se amb portes, no?

Apa, ja m'he confesat i segur que si penso en surten moltes més però només en demanava cinc així que ja està! Ara a veure si us animeu!

13 comentaris:

Amarbe ha dit...

Jajaja muy bueno,estoy de acuerdo en lo de el pelo jajaja,soy igual!Tú no llevarás un mini cepillito en el bolso siempre? Yo si!
Cuando vuelva del finde prometo hacer el meme,que yo manias tengo unas cuantas!
Besitos

Esther ha dit...

Y tanto! Mini cepillo y espejo!!!!!!! :-P jaja!

Jordi Bufí ha dit...

1. He de dormir completament a les fosques. L'única excepció és quan fà tanta calor que has de deixar la persiana una mica oberta o no es pot dormir

2. He de veure un got d'aigua després de prendre'm la llet (sempre que sigui possible)

3. No m'agrada barrejar textures en un mateix menjar..amb contades excepcions (tinc moltes més manies amb el menjar però només fico una)

4. Sempre que puc no passo per sota d'escales o andamis (més que res pel que pugui caure)

5. He de deixar el cotxe amb el fre de mà i una marxa ficada (m'es igual que el deixi aparcat a una explanada de los monegros, fre de mà i una marxa ficada sempre)

Esther ha dit...

Apa Jordi si t'has animat i tot :-P

Esther ha dit...

Per cert, tb posaria com a mania teva el fet que penges les samarretes segons el color!

Jordi Bufí ha dit...

Bé, m'agradaria matissar això que comentes.

És cert que penjo las samarretes segons el color quan he d'aprofitar un penjador per una samarreta, però l'ordre "en general" es penjar les últimes samarretes rentades a la part dreta de l'espai de samarretes (ho tinc així: samarretes-camises de maniga curta-camises de maniga llarga-pantalons).

D'aquesta manera cada dia agafo la samarreta que queda més a l'esquerra i així aconsegueixo dos finalitats:

1. No em fico més unes samarretes que unes altres (a no ser que es tracti d'una ocasió especial)

2. No he de perdre temps en pensar què em fico (a no ser que es tracti d'una ocasió especial). A la nit agafo la samarreta "que toca" i uns pantalons i calçat a conjunts i llestos.

L'ordre canvia en el cas de les camises i els pantalons, ja que els ordeno de "més de diari" a "més de mudar".

Bé, amb la roba veig que també soc una mica maniàtic (metòdic, diria jo xD)

Esther ha dit...

Una mica¿? em guanyes a mi i tot jajajaja!!!!

Mirashka ha dit...

osti, si arribo a viure amb vosaltres acabo boja!!!! ai senyor, aquestes vacances hauré d'anar en compte!!!

dema faig el meme!

Emmakumba ha dit...

Juas juas juas quina risa!!! Jordi anda que si tu i el Sergio haguessiu de compartir un armari ja us veig fent planols abans... jajaja el Sergi medeix el forat que hi ha a l'armari i divideix.. i la mida resultant es la que han de fer les samarretes plegades... jajajaja

Esther ha dit...

El Sergi i el Jordi hauran d'anar dos dies abans a la casa rural pq l'armari quedi al seu gust :-P

Lourdes ha dit...

Uff nenes quin estress viure amb els vostres marits, Jordi no entenc la teva teoria de les samarretes!

Esther que més et donarà si el llibre està dret o no! no el miris i ja està.

Esther ha dit...

Nooooo els llibres em parlen!!!

Unknown ha dit...

Emma: Que es això de plegar les samarretes??? Que s'arruguen!!! Hauré de parlar seriosament amb en Sergi xD

Lourdes: No et preocupis, el dissabte et faig una demo :_)