diumenge, 7 de març de 2010

Canvi de metge

L'altre dia em vaig assabentar que el ginecòleg de la "família" ja té conveni amb la meva mútua així que intentaré que aquest nou embaràs el porti ell.

Aquest noi ha assistit el part de la meva cosina fa uns mesos i resulta maco que hagi estat ell qui hagi portat el seu fill al món quan va ser ell mateix la que la va ajudar a néixer fa 26 anys. Aquest noi visita la meva tieta, la meva mare, la meva àvia... però és que el seu pare que també era metge i també va assistir la meva àvia i germanes durant molts anys. A la meva àvia en concret la va ajudar a donar a llum a la meva mare i als meus tiets i, fins i tot, em va ajudar a mi a treure el cap per primera vegada i poder veure la llum per primera vegada en néixer.

Diuen que és un metge seriós, que potser no és massa "graciós" però diuen que té molt bones mans i que no deixa patir més del compte a cap dona que hagi de donar a llum.

A més atén en una bona clínica on hi ha UVI per neo-nats. També atén consultes breus per telèfon (el ginecòleg que tinc ara no ho fa).

El meu ginecòleg d'ara també m'agrada i em fa confiar però penso que si aconsegueixo que m'agafi a partir d'ara el metge de confiança de la meva família estaré més tranquil·la i relaxada inclús en el moment del part.

Demà la meva mare intentarà que m'agafi. Ja us explicaré què tal!

2 comentaris:

Amarbe ha dit...

Suerte! Da mucha confianza alguien que ha traido al mundo a tanta gente de tu familia

Yo soy de ginecóloga :)

Mirashka ha dit...

a veure si hi ha sort!