diumenge, 29 de setembre del 2013

Homeopatia



Aquest dimarts tenim hora per començar a fer tractament homeopàtic pel Biel. El cert és que vaig una mica amb la convicció a mitges... Amb l'Andreu vam provar medicacions homeopàtiques i tot i que al principi semblaven que anaven molt bé, després van deixar de funcionar. Tot i així volem provar amb el petit perquè estem una mica desesperats ja amb el tema virus.

L'homeopatia té molts defensors però també té molts detractors. No sé, jo tinc amigues que l'han provat i estan força contentes. Fins i tot tinc un cosí germà que sempre ha estat tractat amb homeopatia i no ha necessitat mai res més. Casualitat? Bon sistema immunitari? Pot ser, però la qüestió és que sempre ha tirat endavant amb coses naturals i sense recórrer a la medicina tradicional.

Jo no sóc pas massa amiga dels extrems en temes de salut així que quan toqui anar al metge anirem i si toca prendre antibiòtic es prendrà però sí que penso que l'homeopatia té una cosa molt positiva i és que ja comença amb la prevenció. Un aspecte que trobo molt important i que no es contempla gens (per no dir res) a la medicina tradicional. Tothom va al metge quan ja hi és el mal i no pas per no agafar-lo i en el cas dels nens penso que la prevenció hauria de ser una cosa prioritària.

La professional que el visitarà és la mateixa noia que m'ha reeducat a mi a nivell alimentari i ves, em dóna confiança perquè encara no m'ha dit cap bajanada ni m'ha venut cap miracle. A veure com ens va perquè estem ja saturats de tant ibuprofé i tantes "porqueries".

4 comentaris:

conxi ha dit...

Mal no li farà!

cira ha dit...

jo reconec que no tinc massa confiança en l'homeopatia, però potser si em trobés en la teva situació també ho provaria, com diu la conxi mal no li farà..així que espero que tingueu molta sort amb el tema! A més si es algú de la teva confiança, ja tens alguns punts.

Esther ha dit...

Això pensem en Jordi i jo, que mal no li farà. Com a molt ens farà mal a nosaltres la butxaca i ja està :-P

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.