diumenge, 25 de maig de 2014

Ensumo vacances...

Començo a olorar-les i estic molt contenta. Ha estat (m'agrada parlar ja en passat) un curs molt dur per vàries raons i hi ha hagut moments en que tot se m'ha fet molt i molt feixuc.

Ara però miro enrere i puc dir que em sento orgullosa de la feina feta. Sort de les companyes que m'han facilitat el curs i que han estat allà quan he necessitat desfogar-me. Sort que existeix aquesta pinya que des del despatx no agrada però que és tan i tan important durant el dia a dia. Sort que allà on et toca sempre hi ha bones persones disposades a acollir-te i tractar-te bé. Sort que els nens són tan i tan agraïts i que tinc una feina que compensa tant... Sort de moltes coses que he trobat de setembre cap a aquí...

Ara toca fer de nou la llista de destinacions per l'any vinent i el cert és que em sento molt absurda fent-la quan segurament fins el setembre no sabré res però arriba l'estiu i no vull estar agafada per la incertesa. Simplement la vull deixar en un raconet, sé que és una malcarada i de tant en tant sortirà per fer-se notar però estic disposada a tornar-la al seu racó immediatament. No em tirarà les vacances per terra no, aquesta vegada ja la conec més i no la deixaré.

Tinc ganes que arribi l'estiu per estar amb els meus. Aquest any no hi haurà cap viatge important ja que els plans se'ns han girat però sí que hi ha la il·lusió d'estar junts i gaudir-ho al màxim. Aquest estiu necessito més que mai desconnectar i sé que ho faré!

2 comentaris:

conxi ha dit...

I tant que desconnectarem! Farem un reset complet! Quines ganes que tinc! Els nanos ja no s'aguanten!

Esther ha dit...

I aquest temps remata l'estat d'ànim!!