dilluns, 10 d’agost del 2009

Ja hem tornat!

Ja hem tornat de les vacances i només puc dir: Em volia quedar tot el mes allà!

Han estat uns dies molt divertits. Els primers dies ho vaig passar una mica malament perquè una de les meves ja famoses gastroenteritis em va fer la guitza però la resta de la setmana ha estat genial.

Potser m'han faltat més excursions (una que és muntanyera de mena) però de la resta de coses no em puc pas queixar. La casa estava força bé (alguna cosa milloraria jo però això ja és normal). L'entorn tampoc estava malament ja que hem pogut anar a comprar, a passejar algun dia, al parc amb els nens... I la piscina estava genial.

El millor de tot però ha estat la companyia. La veritat que estic molt contenta d'haver conegut a les noies i als seus marits perquè són molt bona gent i perquè anar amb ells és com estar en família (o inclús millor! que ja se sap que alguns parents...). Tant en Jordi i jo hem estat molt còmodes i ens hem divertit molt. A més hem pogut estar també juntets uns dies ell i jo que aquest any això està molt complicat.

Simplement...VOLEM REPETIR JA!

3 comentaris:

Lourdes ha dit...

Ha estat una bona setmana, coses a millorar sempre hi han (sobretot tema electrodomèstics!) però ha estat una setmana diferent. Es nota que estem molt a gust els uns amb els altres.

Quina és la propera sortida?

Esther ha dit...

No sé però ben aviat! jaja!

Amarbe ha dit...

Suena genial!!!!Me alegro que lo pasarais guayyy