dissabte, 29 d’agost del 2009

Salem

Ara fa una setmana vam anar a passar uns dies a una casa rural que es diu El buxaus (un lloc molt recomanable). Allà hi ha molts animalons... uns porquets, oques, rucs i gallines. També vam trobar uns gatets molt monos que tenien uns dos mesos d'edat.

Un d'aquests gatets era en Salem. Un gatet negre molt maco i una mica tímid que ara forma part de la família Bufí-Chiquillo. Quan el vaig veure per primera vegada ni em vaig plantejar agafar-lo. La veritat és que des que va morir la Daisy que no tenia gens ganes de tenir un altre gat però l'últim dia el vaig mirar i vaig sentir la necessitat de dur-lo cap a casa amb nosaltres per a que formés part de la nostra petita família "animalera".

Vaig preguntar a en Jordi que li semblava i pobre, com no sap dir-me que no a res doncs va acabar caient i dient que sí. Així que ja ens veus camí de casa amb el gatet i pensant que ja cal que creuem els dits per a que ens surti bo i no ens esgarrapi els mobles o ens faci malbé el sofà.

L'adaptació d'en Salem ha estat bona i crec que després d'una setmana ja sap que aquesta és la seva llar. De fet, ara mateix el tinc a la meva falda intentant fer-se un espai entre el portàtil i la meva panxa.

En Salem es diu Salem perquè diuen que els gats negres són de bruixa i com Salem va ser un poble de bruixes doncs Salem s'ha quedat. La majoria de gent em pregunta si el nom surt de la famosa serie "Sabrina, cosas de brujas" i bé, m'és més fàcil dir que sí que no pas explicar el veritable significat per a mi.

En Salem és la nova joguina i espero que sigui com a mínim la meitat de carinyós que la Daisy perquè si és així ja em conformo!

3 comentaris:

Amarbe ha dit...

Qué mono es Salem!!!
Espero que lo disfrutéis un montón
Un besito

Mirashka ha dit...

es més monoooooooooooooooooo!!!!!

Esther ha dit...

Amarbe gracias :-) Ahora es como un muñequito jeje!

Mireia eh q si¿? vols un¿? jeje!