divendres, 4 de setembre del 2009

Curs 2009-2010

Ja ha començat el curs 2009-2010 pels mestres i aquest curs es presenta força important per a mi. M'han donat una tutoria de segon i a sobre m'han fet coordinadora de cicle inicial. Això últim no està gens malament ja que em permet cobrar una micona més cada mes però és un càrrec que em posa una mica nerviosa ja que no l'he tingut mai. Tampoc no he estat mai tutora perquè l'any passat ho havia de ser però al final van haver canvis... Així que estic doblement nerviosa!

Ahir a la tarda rumiava i pensava que aquest any serà dur. He arribat a una escola nova i em donen dos càrrecs que desconec. A més en Jordi arribarà tard de treballar i hauré de batallar jo cada dia fins les tantes amb l'enano. Vamos que espero perdre uns quants quilets amb l'esforç i els nervis... Per altra banda penso que pot ser un any molt interesant en el que em puc posar a prova a mi mateixa i saber fins on puc arribar. M'agraden els reptes i està clar que aquest any escolar ho és de repte i dels bons.

Tot i veure que tindré molta feina estic contenta perquè per fi treballo força a prop de casa. Tinc mitja hora d'un lloc a l'altre i després de tot el que havia de fer l'any passat això per a mi és glòria. A més d'entrada totes les companyes semblen molt maques i aquests primers dies he estat molt a gust i m'he sentit molt ben acollida.

Estic nerviosa però moooolt contenta!

4 comentaris:

Mirashka ha dit...

Com tu dius, és feina però és un repte i això sempre motiva, si més no al començament ;-P Ànims i a veure si al final tot resulta menys dur del que pinta!!!!! Venga que tu puedes!!!!

Emmakumba ha dit...

Ole ole que bé!! els carregs seran feina, pero al mateix temps creixement, profesional i personal.

I tu ets mooolt capaç d'això i molt mes, així que endevant!

Esther ha dit...

Gràcies pels ànims noies!

Jordi Bufí ha dit...

El que t'anava a dir ja ho han fet tant la Mirema com l'Emma així que només em queda subscriure les seves paraules, desitjar-te molta sort i dir-te que segur que et va tot molt bé :)