dimarts, 29 de setembre del 2009

Intuició

Avui m'han explicat una cosa d'una persona que no m'ha fet massa gràcia i la veritat és que no m'ha sorprés. Aquesta persona m'ha donat com una mena de mal rotllo des del primer moment en que l'he conegut.

Suposo que no sóc l'única a la que li passa que, de vegades, en veure una persona ja saps que no hi haurà el que se'n diu feeling amb ella. No saps dir que li veus però saps que no és "trigo limpio". Suposo que és com una mena d'intuició o potser hi ha com una mena "d'alerta" subconscient que fa que siguis precavuda amb algunes persones. És probable que la ment reconegui coses imperceptibles per la conciència que fan que ja no t'hi acostis... No sé, són hipotesis, eh?

El cert és que de la mateixa manera que hi ha persones que et donen mal rotllo hi ha d'altres que et transmeten bones vibracions. Per sort, aquestes persones normalment abunden al meu entorn i fan que em senti còmode en el meu dia a dia.

Evidentment les sensacions són això, sensacions... I mai tens la certesa quan la intuició treballa. Hi ha vegades que he cregut cegament en una persona i m'ha decebut i també m'ha passat (menys vegades, tot s'ha de dir) que una persona que m'ha caigut malament d'entrada després m'ha resultat força agradable i, fins i tot, hem arribat a establir una relació però sóc de les que pensa que si d'entrada una persona ja no t'agrada per alguna cosa serà.

4 comentaris:

Mirashka ha dit...

Jo creia que era intuitiva però els m'han acabat demostrant que no... Home hi ha casos molt clars que ja veus que amb aquella persona no hi tens res en comú o que no t'agrada la seva manera de ser, però hi ha casos que te la meten doblada!

Petons!

Jordi Bufí ha dit...

La pitonisa ter!!!

Sempre t'he dit que valdries molt a recursos humnas!

Emmakumba ha dit...

Tens rao amb aixo que escrius, a mi em passa molt i també em passa molt que m'equivoco. Però si no ho proves no ho saps no? jejeje

Esther ha dit...

Mirashka potser has d'interpretar les teves intuicions al revés :-P

Jordi quan canvii de feina...

Emma de vegades no ve ja ni de gust provar. Para qué?