dissabte, 3 d’octubre del 2009

Mi nueva mamá

Fa un parell de dies em va passar una cosa molt curiosa (per dir-ho d'alguna manera) pel facebook... Em va enviar un missatge privat una senyora que diu ser la parella del meu pare (amb el que no tinc relació des dels meus onze anys) des de fa 18 anys. La dona en qüestió diu que sempre ha lamentat no haver-me conegut i es mostra molt predisposada a començar una relació amb mi ara.

La veritat és que fa uns anys tot aquest tema m'hagués tocat la fibra. No és que hagués volgut iniciar una relació amb aquesta dona que no conec de res però segurament m'hagués emprenyat o com a mínim alguna cosa se m'hagués remogut per dins però a aquestes alçades i a dia d'avui m'he quedat ben igual.

Crec que la meva resposta ha estat ben contundent i és que no sé de qui parla quan diu que porta 18 anys amb el meu pare. Quin pare? Suposo que es refereix al senyor que un dia em va "fabricar"i al que li agraeixo enormement el meu nas "respingón" (si, m'agrada el meu nas) i alguns trets del meu caràcter (si és cert que s'hereten).

La veritat és que sembla mentida que després de tant temps aquesta dona vulgui buscar-me. Jo em poso en el seu lloc i ostres, m'hauria fet vergonya i tot enviar aquest missatge! Per altra banda cal dir que als meus 30 anys no necessito cap madrastra. Crec que tinc el cupo cobert a la meva família i ja m'està bé tenir la que tinc que és la que porta tots aquests 30 anys amb mi.

PD: que fort és el facebook!

3 comentaris:

Amarbe ha dit...

Pero molt fort!!!!!!
Bueno yo creo que has hecho lo correcto,no creo que te estés perdiendo mucho si despues de 18 años la manera que tienen de acercarse es a través del Facebook,no sé a mi tb me parece que es un poquito de vergüenza.

En mi caso no tengo una madrastra, pero tengo una tia (hermana de mi padre) con la que no ha habido apenas relación,y en los ultimos años ha intentado "acercarse",y a mi muchas veces me ha echado en cara que a ver si quedamos un dia "a comer"
Pero que hago yo comiendo con una persona a la q no conozco y no tengo nada en común?
En fin el tiempo pone a todo el mundo en su sitio!
Besitos guapa y gracias por tus animos en mi blog

Mirashka ha dit...

Esther has fet be! en 18 anys ha tingut milions d'ocasions d'acostar-se a tu i no ho ha fet. El facebook i internet donen aquest disfraç que permet a tothom fer qualsevol cosa sense donar la cara, ser qualsevol.

Com dius ja tens una mare, tens una familia. Pa que más?

Lourdes ha dit...

La vida està plena de sorpreses!!!!

Res noia que ha tingut molt de temps per parlar amb tu i no ho ha fet, ara no té cap sentit, tu segueix amb la teva vida i que ells facin la seva.

Petons