dimecres, 21 d’octubre del 2009

Quina barra!

Avui m'ha passat una d'aquelles coses que et fan pensar en que en aquest món hi ha gent amb moltes penques!

M'explico... Fa un mes i mig vaig trucar per demanar hora al Dr. Tura (un pediatra homeopata del que molta gent parla bé). Vaig trucar i la noia molt amable em va dir que em donava hora pel dia 21, vaig donar les gràcies i vaig penjar. Van passar pocs minuts quan em torna a trucar i em diu que es referia a 21 d'octubre. Vaig pensar que era una barbaritat una espera d'un mes per un metge que cobra 70 euros la visita però bueno, em vaig conformar.

Avui és 21 així que agafo l'Andreu i xino xano anem a la visita. Arribo i quan dic el nom del nen em diuen que no està apuntat. Miren i remiren i no entenen què ha pogut passar (si elles no ho entenen jo menys). Després de 5 minuts de perplexitat (jo crec que després de dos ja era hora de passar al pla alternatiu) em diuen que preguntaran al metge si em pot atendre.

Vaig a la sala d'espera amb l'Andreu (per sort hi ha joguines) i després de 30 minuts ja cansada d'esperar pregunto si m'atendran o no. La noia entra a la consulta del metge, surt i em diu que el metge no es pot quedar perquè té un compromís però que si vull em dóna hora pel dia següent.

Ja! Hora pel dia següent? Jo al dia següent tinc la reunió de pares a l'escola bressol del meu fill. Li dic molt educadament (massa i tot) a la noia que no m'interessa ja cap tipus de visita amb aquest doctor i em diu que li sap greu. Ni contesto! Que a ella li sap greu? doncs anda que a mi...

Surto treien fum per les orelles i pensant que no vull anar ja a aquest metge, que no es mereix que gasti els meus diners allà. Penso que és molt fort que fiquin la pota d'aquesta manera i no em refereixo a no apuntar-me (mira, potser ens pot passar a tots) sinó al fet de fer-me esperar 30 minuts per dir-me si m'atenen o no per al final dir-me que no. Així va el pais! I jo pregunto... Si jo ara arribo a l'escola mitja hora més tard com fan els metges que passaria amb tots els nens que m'esperen? I si decideixo dir-li a un pare que aquell dia no li dóno classe al seu fill perquè tinc altres compromisos que em dirà?

En fi, hi ha gent per tot!

4 comentaris:

Mirashka ha dit...

Com tu dius, equivocar-se a l'hora d'apuntar la cita ens pot passar a tots, ara, lo mínim que podrien haver fet és tractar d'arreglar-ho el més ràpid possible. Qualsevol altra opció em sembla d'una prepotència i una mala educació alucinants.

Jordi Bufí ha dit...

Ja els hi val... si no arribes a anar a preguntar a saber quanta estona et tenen allà esperant!!!

Amarbe ha dit...

No os da la sensación de que hay médicos que es como si estuvieran en un pedestal?
Me explico,son como una especie de "Dioses" que hacen y deshacen con sus pacientes a su antojo.
Lo de esperar,bueno cuando se trata de niños pequeños la verdad es que es un crimen.
A mi me pasa con mi ginecóloga,te dan cita para dos meses despues,cuando llegas tienes que esperar 1 hora minimo...si si, y para colmo me sablan 60 €.
Pero bueno la verdad es que es muy buena, asi que me armo de paciencia cada vez que voy!
Un besito guapa

Esther ha dit...

Totalmente de acuerdo Amarbe. Algunos están com endiosados!