diumenge, 17 d’octubre del 2010

Gelosia

El moment gelosia ha arribat a casa i ha atacat directament l'Andreu. En Jordi i jo sabíem que aquest moment arribaria però no podíem imaginar que seria tan dur veure l'Andreu passar-ho malament.

Cal dir que tot i els gelos l'Andreu continua tenint molta il·lusió pel seu germanet. Li agrada molt que li posem als braços, s'encarrega de llençar els bolquers bruts, li agrada seure al seu costat al sofà... Vaja, que l'objectiu de les seves "pataletes" no és el petit sinó nosaltres.

Fa uns dies que torna fer-se pipi a sobre de tant en tant, li costa menjar sol perquè vol que li doni la mama, intenta cridar l'atenció fent tot allò que sap que no li podem permetre però el pitjor de tot és que pega gairebé a tothom (menys a la mama que és amb la que vol estar enganxat).

Sé que és qüestió de dies o setmanes i que ell necessita el seu temps per pair que ja no és l'únic nen de la família però reconec que hi ha estones que se m'acaba la paciència i em costa respirar fons i no renyar-lo per segons què. Em costa trobar l'equilibri entre deixar passar algunes coses i posar-hi mà en segons quins comportaments i per sobretot se'm fa molt dur veure que ho està passant tan malament perquè ara mateix és incapaç d'entendre que ell continua sent el meu nen i que per molt que ara tinguem en Biel ell mai deixarà de tenir el seu lloc.

4 comentaris:

Mirashka ha dit...

Segur que amb el temps li va passant. Fins llavors molta paciència. Petons i ànims!

Emmakumba ha dit...

Es que si ens posem en el seu lloc no deu ser fàcil per ell tampoc. Però es una cosa que ha de passar i amb vosaltres al costat segur que ho passa aviat! Ànims guapos!

Esther ha dit...

Gràcies!

Lourdes ha dit...

Si que li passarà i tindrà un altre moment més tranquil i després un altre de gelos........

És durillo, però segur que feu el feu ho esteu fent molt bé, així que continueu igual.

Molts petons