dilluns, 7 d’octubre del 2013

El ratolinet Pérez


Ratolinet Pérez o fada de les dents? Jo ho he tingut sempre molt clar. A casa meva era en Pérez el que deixava les monedetes sota el coixí, així que pels meus fills havia de venir ell. I no cal comentar el fet que fessin una pel·lícula de por que es deia la fada de les dents. A veure qui té valor ara de ficar una dent sota el coixí i esperar-la?

Bé, el que no imaginava és que vindria tan aviat i és que amb cinc anys i set mesos l'Andreu ja té dues dents menys amb les que mastegar. El cert és que li han caigut les dues en molt poc temps i crec que se li comença a bellugar una altra tot i que ell diu que no...

Així que hem complert amb la tradició les dues vegades. El xicotet ha preparat la dent, en aquest cas dins d'un tupper sobre una cadira (si la posem sota el coixí amb tant moviment nocturn el ratolí no la trobaria bé) i quan s'ha llevat ha trobat allà els regalets. Uns regalets que són petits perquè ja sabem que un ratolí és petit i no pot dur massa pes... La primera vegada va deixar dues monedetes per la guardiola i un ou Kinder i la segona tres monedetes per la guardiola i dues de xocolata.

No sabeu com està de content l'Andreu! I la veritat és que nosaltres també estem molt contents de veure la il·lusió amb la que el nostre petit espera el seu ratolí.

4 comentaris:

onavis ha dit...

A mi a casa, quan era petita, em deien que venia "un angelet".

I també recordo viure amb molta emoció!

Ha de ser bonic veure-ho ara des de l'altre costat!

Esther ha dit...

Molt! És molt emocionant :-)

Anònim ha dit...

A la Maria no hi ha manera que li caigui cap... amb les ganes que en té ella de que vingui una nit en Pérez... ;) jeje

Se'ns fan grans, noia :)

Esther ha dit...

I tant! Fa dos dies li estaven sortint les primeres i ja li cauen...