dijous, 9 de juliol del 2009

Mala setmana

Aquesta setmana és especialment dura. L'andreu porta malalt des de dissabte i els dos anem arrossegant una "tonteria" a sobre que no ens fa gens bé. A més plou i això també fa que els ànims encara caiguin més.

Quan el teu fill es posa malalt per primera vegada ho passes molt malament però penses que ja t'acostumaràs i que al final no li donaràs tanta importància. Bé, això és mentida! Per molts virus que passi el petit segueixo patint i patint cada vegada que el veig malalt. Aquesta setmana l'Andreu ha arribat a estar a 40 de febre i jo m'he fet un tip de patir i plorar igual que altres vegades. Mentre ha estat amb febre no he aconseguit dormir i és que quan es posa així el veig més indefens que mai i m'agradaria tenir una bareta màgica per a que el virus m'ataqués a mi i no a ell.

L'altre dia em van dir que ser mare era una malaltia de nou mesos amb una convalescència per tota la vida i crec que començo a estar segura que això és així.

5 comentaris:

Lourdes ha dit...

Ser mare és un constant patir, que si estan malalts, que si cauen i es fan mal, que si no mengen.... sempre tenim algo per patir. Però tenir al nen a 40 de febre és per passar-ho molt malament.

Mai aprendrem a prendren's les coses dels nens d'una altre manera, patirem sempre.

A veure si va millorant i os animeu els dos

Amarbe ha dit...

Ánimo!!! Espero que os recuperéis prontito guapa.

Jordi Bufí ha dit...

Tu pensa que amb cada virus que agafi el seu cos es farà més fort :) Molts anims que ja arriba el finde!

Esther ha dit...

Gràcies a totes pels ànims!

Esther ha dit...

A tu tb Jordi :-P