dimarts, 8 de març del 2011

Ho he aconseguit!

Després d'uns quants anys d'espera he pogut anar a un concert de Miguel Bosé i la veritat és que encara estic emocionada.

El concert va ser al Liceu i tant la Bibi (l'amiga que venia amb mi) com jo pensàvem que potser seria avorrit. Ens imaginàvem allà assegudes entre iaies amb collars de perles i amb poques ganes de gresca però no va ser així! Vam cantar, vam ballar, vam cridar... Vaja que ens ho vam passar "pipa".

El Bosé està genial (bé, ahir una mica afònic però per ser ell se li perdona), està guapo, guapo, guapíssim! Ens va regalar algunes de les seves cançons més mítiques, ens va fer cantar amb ell, ballar seguint els seus moviments de sobres coneguts.

Vaja que ho vaig passar genial i que ja tinc ganes de repetir!

4 comentaris:

Buen ratito ha dit...

nena quina enveja en Bose en persona, mira que fa uns anys no m'agradava gens aquest home, pero de un temps cap aqui cada dia el trobo mes interesant (m'estare fent gran?) Yo estic pendent de poder anar a veure els Sopa el dia 9 de setembre, pero hem sembla que ja faig tard, fa que no trepitjo un concert... ja ni m'enrecordo.

Esther ha dit...

Noe és que el Bosé és com el vi. Amb els anys millora i clar, interessa a més gent jaja! Es nota que m'agrada molt, oi¿?

Amarbe ha dit...

Lo conseguiste!!! Me alegro mucho jeje,yo también tengo ganas de volver a verlo!
Un beso

Esther ha dit...

Siiiiii Amarbe! Y que contenta estoy :-)