dimarts, 26 de juliol del 2011

Meme de llibres

Avui he arribat després de gairebé tota una setmana de vacances a Toledo i reconec que una de les primeres coses que he fet ha estat intentar posar-me al dia dels blogs. Diguem que m'he enganxat bastant a anar llegint aventures i desventures de mamis i no mamis per aquí per la xarxa...

He vist que últimament ha anat passant un meme de llibres i tot i que tinc molts posts pendents he decidit que aquest em ve molt de gust així que "allá vamos".

1. Quin llibre no t'has pogut acabar? Doncs em fa molta ràbia deixar un llibre però no puc amb "El foc" de la Katherine Neville i això que "El ocho" em va encantar però aquesta segona part no m'enganxa per cap banda.

2. Quin clàssic de la literatura no t'has llegit i no penses llegir mai? La Biblia! Jeje! No em crida gens "El Quijote" passa que mai diràs que d'aquesta aigua no beuràs.

3. Quin és un dels primers llibres que recordes haver llegit? Doncs algun de contes clàssics de la Disney. La meva iaia me'ls comprava i darrera posava la data en que me'ls havia regalat. Encara els tinc per casa de la meva mare i em fa molta gràcia conservar-los. De més grandeta doncs recordo "La hija del espantapájaros" (durillo) que ens el van fer llegir al cole o algun dels de "Los cinco"que m'agradaven bastant.

4. De quin autor t'has llegit tots els llibres que ha escrit? De Dan Brown (tot i que estic amb l'últim que no l'acabo mai per manca de temps), Del Larsson tots i diria que tant de l'Anne Rice com del Stephen King molt pocs em falten.

5. Quin llibre vas regalar l'últim Sant Jordi? I quin et van regalar o et vas comprar? Vaig regalar quatre. Un conte per l'Andreu, un altre pel Biel (d'aquests de plàstic per a la banyera) i pel maridet "Excuses per no pensar" Del Punset i un altre sobre el cas WikiLeaks que ara mateix no recordo com es diu exactament. Per a mi no en vaig voler cap perquè fins que no m'acabi "El símbol perdut" no en vull cap més.

6. Quin llibre t'agradaria rellegir? Tot i que ja l'he llegit unes tres vegades m'agradaria tornar a llegir "Lestat el vampir". M'encanta! Tampoc li faria un lleig a "La història basca del món" perquè el vaig llegir a la uni quasi per obligació i crec que ara li podria treure més suc.

7. Cita una frase d'un llibre que recordis especialment. Doncs no recordo cap la veritat...

8. Què utilitzes com a punt de llibre? Doncs un punt de llibre que vaig comprar ja fa força anys al Museu Egipci de Barcelona.

9. On compres els llibres? No tinc un lloc fixe. Si busco un llibre qualsevol llibreria on hi hagi varietat ja em va bé.

10. Recomana tres llibres.

"Los renglones torcidos de Dios" de Torcuato Luca de Tena per a qualsevol persona a la que li agradi quedar-se amb un final que et deixi pensant una temporadeta.

"Misery" de Stephen King per a qui li agradi el suspens. És un llibre dels que fan patir.

I per últim, qualsevol de l'Anne Rice perquè val la pena donar una oportunitat a aquesta escriptora. Un de concret d'ella que està molt bé per a qui li agradi viatjar a altres èpoques és "El sirviente de los huesos".

9 comentaris:

Mirashka ha dit...

welcome!!!!! et recomano els de l'altra Larsson! a tu que et va el sang i fetge t'agradaran ! ;)

Petons!

Sol Solet ha dit...

Doncs jo no puc amb "el ocho" també ho he intentat vàries vegades, tothom em di que està genial i ho intento però no hi ha manera!
Misery he vist la peli i és brutal!

Esther ha dit...

Mirashka la tieta del Jordi no para de dir-m'ho i estic desitjant enganxar-los però ara no tinc temps i quan en tinc llegeixo coses sobre mecànica, velocitats... Ains!

Sol Solet a mi "El ocho" em va agradar molt però vaja que si no passa no passa. Lo de la peli de "Misery" m'ho han dit moltes vegades i et pots creure que encara no l'he vist? A la llista va!

onavis ha dit...

Bentornada! Ja ens imaginavem que estaves de holidays!! Que bé!

Jo també et recomano molt la peli de Misery!
I t'animo amb el Símbol perdut, em va agradar bastant!

Mirashka ha dit...

Si nena, la peli de Misery és una passada!!!!!!!

Esther ha dit...

A mi també m'està agradant molt "El símbol perdut" però no hi ha manera d'acabar-lo snif snif!

Sílvia ha dit...

Jo el "Foc" me'l vaig acabar, però mira que és dolent!!! Tant bo que era "el ocho".
Sabent que t'agraden els vampirs i com que suposo que t'has llegit les Bruixes de Mayfair de l'Anne Rice et recomano "El Descobriment de les Bruixes" Enganxa i entreté, però de moment només ha sortit la primera part, sembla que seran més d'un.

Euphorbia ha dit...

No em vull fer pesada perque ja ho he dit en altres blogs. Dona-li una oportunitat al Quixot, crec que qui se'l mira amb recança és per no haver-s'hi acostat. Un cop l'agafes t'adones que no és tan feixuc com sembla. És un gran llibre amb moltes lectures.
Fa temps que voldria llegir alguna cosa de Steven King, m'apunto aqueste de Misery que com que no he vist la peli ja em va bé.

Esther ha dit...

Sílvia prenc nota! :-)

Euphorbia el posaré a la llista però abaix de tot je je je! :-P
"Misery" per mi és un dels millors del Stephen King.