dilluns, 11 de juliol del 2011

Més autoescola...

Porto ja una setmana a l'autoescola així que ara ja puc dir amb la boca ben gran que la teòrica és una autèntica tortura (podeu substituir "tortura" per una paraulota).

Mira, a mi digueu-me curta però hi ha coses que no entenc i que no m'entren. Per no parlar de les preguntes que no aconsegueixo desxifrar de cap manera o les respostes que em semblen iguals. Hi ha vegades que miro les respostes i penso "vale, i on és la que posa que són vàlides a) i b)?". El que va fer les preguntes i respostes d'aquests maleïts tests tenia molta mala llet!

Tot i així faig entre 4 i 6 errors que diuen que no són tants pel poc temps que porto. No sé, a mi ja em fan enveja els companys i companyes que quan els hi pregunten pels errors diuen un o dos... Empollones! Gggrrr!

L'autoescola però és un món, eh? En el meu cas no tant pel que fa als alumnes sinó pel que fa a la mestra. Allà la mestra és la "chica para todo" així que és la que porta tot el tema administratiu i a més dona les classes. Què significa això? Que les classes haurien de començar a les 11h però comencen tot sovint a les 11:30h perquè clar, ha de parlar per telèfon, atendre persones que entren i com no, fumar-se un cigarret abans d'entrar a la classe.

Mentre dona classe el telèfon no para de sonar i que voleu que us digui... M'estresso! I crec que ella també perquè cada vegada que sona diu tal quantitat de tacos que m'entren ganes de prendre apunts per tal de poder incorporar algun al meu vocabulari en moments crítics. Mare meva, jo pensava que era mal parlada fins que he conegut aquesta noia.

Vaja que les classes no són tot el que esperava però vaig fent.

Això sí, la cosa anirà més poc a poc del que creia perquè ens han dit que el dia 26 de juliol és l'últim dia d'examen teòric i està clar que no estic preparada. Caldrà esperar doncs a setembre i això vol dir que aquest estiu no pararé de fer tests i per sobretot que em tocarà creuar els dits per a que les destinacions que em toquin abans d'aprovar tot siguin a prop.

6 comentaris:

MamaModerna ha dit...

Quin horror de mestra! Ja tens una bona motivació per aprovar rapidet, així no l'hauràs de veure més

Sol Solet ha dit...

Esther, molts ànims amb l'autoescola! al principi es fa pesat però al final això de fer testos té la seva "gràcia" i t'acaba enganxant!
Segur que et pots presentar a primers de setembre i a finals d'ocubre ser ja tota una profe conductora!

Esther ha dit...

Gràcies pels ànims!

Anònim ha dit...

De tot se'n aprenen coses (encara que siguin tacos... :s)
Si et passes l'estiu fent tests al setembre semblaràs una "empollona" d'aquestes que només té un error (o cap!) en tots els que facis.

Erna ha dit...

Hola Esther,
Gràcies per visitar el meu blog, per cert jo també m´estic intentar treure el carnet... pero ho faig en islandés que casi be no tinc ni idea, estic tot el dia amb el traductor del google jajaja
molt animsss muuuuaaa

Esther ha dit...

WHERE IS MY BABY FROM? això sí que és tenir moral! A mi me'l fan treure en un altre idioma i ja directament abandono.