diumenge, 25 de setembre del 2011

Extraescolars triades!

Ja hem triat les extraescolars que farà l'Andreu. En un primer moment volíem que fes anglès i música però ens ho hem repensat i farà música i multiesports.

L'extraescolar de música la farà els dimecres de 16:30h a 17:30h i crec que li agradarà. Des del primer moment ens ha dit que sí i es mostra molt content. Ara ja ens pregunta quin instrument podrà tocar! Vaja, d'instruments no crec que en toquin pas (almenys de manera "seriosa") perquè l'extraescolar s'enfoca d'una manera força lúdica però segur que és el primer en ballar i cantar perquè tot el que sigui música li encanta.

A casa tenim una guitarra i un piano i ara ens demana la flauta. Els reis de l'any passat li van dur una bateria perquè va insistir molt. A casa dels avis té un orgue elèctric i una guitarra espanyola i a casa dels besavis una altra guitarra i un tambor. Vaja, que és el nen orquestra.

L'altra extraescolar és multiesports que es farà els divendres de 16:30h a 17:30h i l'hem triat perquè creiem que li anirà bé alliberar energia. L'Andreu és un nen molt nerviós i creiem que li anirà bé "desfogar-se" una mica i alhora aprendre a jugar respectant normes, companys...

Aquesta última extraescolar no l'ha triat ell així que veurem que passa i si no li agrada doncs bon vent, oi?

Dimecres sortirà la llista d'extraescolars i ens diran si es fan o no ja que perquè es duguin a terme es necessiten un mínim de nens per grup. A veure si tenim sort i pot fer les dues!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

D'entrada pinta bé. Ja saps el que he fet jo, així que sí, si alguna no va bé bon vent!
Déu n'hi do amb els instruments que te el noi!! :)

Euphorbia ha dit...

Molt bé, el Jordi també fa una mena d'activitat esportiva que encara no va encaminada a res concret, ja ho va fer l'any passat i li va anar molt bé. També fa piscina, però això no ho veig tan clar i espero que no haguem de plegar. Per la música ens esperarem.
Sobre tot esperem que tots s'ho passin prou bé.
Petons

Esther ha dit...

Ester està boig amb els instruments. Bé, ara també pel ball, li ha donat pel break dance... Sense paraules!

Euphorbia nosaltres el tema piscina l'hem d'aparcar per incompatibilitat horaria i perquè jo no les tinc totes que no es posi malalt cada dos per tres.

Euphorbia ha dit...

Això de la piscina ho dic perquè ja vam començar el dimarts passat i va plorar força, si no millora ho deixarem córrer, tot i que espero que millori.
Demà torna a tocar i m'ha dit que sí, que hi anirem, que entrarem als vestidors, que m'ajudarà a posar-me el bikini, que jo me n'aniré amb la monitora i ell pujarà a les grades a mirar com ho faig, així que ja veus quin panorama.

Esther ha dit...

Veig que l'hereu ho té més que clar jajaja! No es que rigui perquè no li agradi, eh? és que la seva sortida m'ha semblat genial :)

Mirashka ha dit...

segur que li va la mar de bé! noia, tens tot un showman a casa!!!!

Nosaltres avui comencem piscina! a veure què tal...