dilluns, 14 de novembre del 2011

Dues setmanes més

Avui el director de la meva escola m'ha dit que tinc per a dues setmanes més a jornada completa. La noia que substitueixo encara continuarà de baixa així que la reducció encara haurà d'esperar més i ja estic resignada. Crec que fins i tot ja m'he fet a la idea que acabo el trimestre amb els "meus" nens i si torna la titular potser em molesta i tot.

Ja començo a pensar en avaluacions i en que m'agradaria tancar el primer trimestre a mi. Al cap i a la fi sóc la persona que porta amb els nens des d'inici de curs així que crec que he de ser jo qui els avaluï, els posi les notes i els faci els informes.

Crec que a banda d'això també em mereixo acabar el trimestre amb ells per celebrar el concert de Nadal plegats, decorar la classe junts, fer la propera excursió... Vaja, no sé, crec que m'he guanyat ser l'única tutora almenys fins el trimestre que ve.

Els nens m'estimen, jo els estimo i crec que em ve de gust estar amb ells al 100% almenys fins que acabi desembre i ara em fa por que decideixi tornar quan crec que no toca. No m'agradaria que tornés per a tancar un trimestre que ni tan sols ha encetat. Si ha d'allargar doncs ja que allargui el que resta...

Potser estic sent egoista però crec que ara em mereixo tancar un trimestre amb les coses bones i les dolentes però tancar-lo jo i ningú més així que per mi es pot quedar a casa seva ja tot un mes més!

5 comentaris:

onavis ha dit...

I tens tota la raó.
Això de deixar les coses a mitges no seria bo ni per tu ni, sobretot, pels nens.
Esperem que tingui sentit comú i torni, això sí,però després de Nadal!
A més, si ja no queda res!

Esther ha dit...

Crec que puc estar tranquil·la. Avui m'han dit que va per mooooooolt llarg...

MamaModerna ha dit...

Ei que bé que t'hagi dit que va per mooooolt llarg. Que gaudeixis molt dels teus nens i del nadal.

Sol Solet ha dit...

Ei, molt bé això que vagi per llarg! i que t'avisin amb antelació!

Euphorbia ha dit...

A aquest pas no només tancaràs el trimestre sino tot el curs...
Sembla de lògica que hauries de ser tu qui els evalui, si l'altra mestra ni els ha vist aquest curs.
Petons i que vagi bé