dilluns, 4 de juny del 2012

Colònies familiars

Una de les coses que més m'agrada de l'escola de l'Andreu és que tot sovint es fan moltes coses per a les famílies. S'intenta fomentar la relació entre nens i alhora entre adults i per això es fan activitats com les colònies familiars a les que hem anat aquest cap de setmana.

He de dir que al principi vaig estar una mica reticent a anar-hi perquè no tenia massa clar com aniria la cosa. Més que res perquè som una família nova allà i tot i que ja coneixem gent doncs no sé, ja hi ha grupets fets i de vegades no és fàcil sentir-te acollit.

Ara puc dir que estic molt contenta d'haver decidit participar ja que ha estat un cap de setmana molt divertit. Tant els petits com nosaltres hem fet activitats a la platja i a la muntanya, hem ballat, hem jugat... Vaja, que ho hem passat molt bé.

He de dir que la casa de colònies no era gran cosa i l'hora dels àpats era força  caòtica però tot i així la valoració és molt positiva.

L'Andreu s'ho ha passat molt bé jugant amb companys de l'escola. L'hem vist tan content... En Biel també ha gaudit molt. Està fet un bitxo i s'apunta a tot i més. Ens fa suar el petit de la casa!

I els papis també hem gaudit i jo, personalment, confesso que cada vegada estic més contenta de pertànyer a una comunitat educativa.

5 comentaris:

Mamaaaaine ha dit...

Ei, que xulo!!! Nosaltres si no es torça farem una excursió: pares, nens i monitores de l'escola bressol el proper 17 de juny. A veure com va

cira ha dit...

Quina bona idea fer colònies familiars!

conxi ha dit...

Doncs sí que és una bona idea! No coneixia aquesta experiència...I diu molt dels profes de l'escola del teu fill!!

Esther ha dit...

Mamaine (si no et fa res et trec alguna a :-P) segur que ho passeu genial. A mi el que més m'agrada d'aquestes coses és veure com els nens es relacionen amb els companys. Fan una gràcia!

Anna sí, la veritat és que està molt bé :-)

Conxi en aquest cas el mèrit és dels papis que formen la comissió de festes i sortides que són els que organitzen tot el sarau.

MamaModerna ha dit...

No sabia que existien això de les colònies familiars, però té molt bona pinta! Me n'alegro que tots ho passéssiu bé.