dimecres, 27 de març del 2013

La caseta que no trobem.

Ja fa mesos que busquem casa sense resultats i el cert és que començo a estar una mica decebuda amb el tema.

La idea de la casa va començar a rondar-nos ja fa molt i molt temps i el motiu principal d'aquesta busca va ser la necessitat d'un bon espai on els nens puguin córrer. Mica a mica però s'han anat sumant d'altres coses com les ganes que té en Jordi d'un garatge, el fet que no ens hagin baixat el preu del pis o el calvari que estic passant amb els veïns de sota que es veu que no recorden el que és tenir nens a casa.

Tots aquests factors s'han unit i fan que busqui casa gairebé cada dia. Sec pacientment davant de l'ordinador i miro i remiro per totes les immobiliàries "habidas y por haber" però no hi ha manera.

El cert és que estem molt limitats perquè aquí a Granollers tenim ajuda dels meus sogres pel que fa als nens i això fa que no puguem marxar. Segurament si ampliéssim la recerca a pobles del voltant, ja la tindríem... però no podem, hem de buscar per aquí i els preus de la zona són força desorbitats. Junt amb els preus hi ha altres coses i és que la que no té el lavabo minúscul no te pàrquing o té humitat. Vaja, que buscar una caseta no està resultant gens fàcil!

Després de mirar una i una altra vegada hi ha poca cosa que m'entri per l'ull i on entra l'ull no arriba la butxaca així que estic una mica frustrada amb el tema. En Jordi s'ha ofert moltes vegades a fer ell la recerca i crec que està arribant el moment de passar-li la pilota perquè jo sincerament ja m'estic cansant.

5 comentaris:

cira ha dit...

Sort! Segur que us espera una caseta per vosaltres en algun racó...

Esther ha dit...

A veure si és veritat i la descobrim aviat! :-)

Anònim ha dit...

Segur que trobareu alguna cosa que us encaixarà. Ànims!!!

MamaModerna ha dit...

Una amiga meva estava farta de buscar casa com tu i al final l que li va donar millor resultat va ser parlar caa a cara amb un parell d'gents immobilaris, ja que les millors ofertes gairebé mai sarriben a penjar a les webs. Sort

Esther ha dit...

Gràcies Ester :-)

MamaM ja tenim una agència al cas però aquí on vivim la cosa és complicada. Ains... :-(