dissabte, 9 de març del 2013

Pre-inscripció

Dimarts tinc hora per la pre-inscripció d'en Biel a l'escola. Sí, el meu petit ja farà P3 el proper setembre i no sé, tinc una sensació molt diferent a la que tenia quan vaig fer la inscripció per l'Andreu.

L'Andreu és dels grans de la classe i a més sempre ha estat com molt madur per la seva edat. A l'edat que té en Biel ara, ell ja anava sense bolquer, ens feia unes xerrades que Déu n'hi do i en fi, tota una llista de coses que em feien veure'l gran i perfectament preparat per començar P3.

Amb en Biel la sensació és diferent... És un nen molt trempadot però el continuo veient molt bebè per a segons què. I ja sé que queden encara molts mesos i segur que d'aquí a allà ha après molt i molt però per ara el veig petit (de fet li tocarà ser dels petits de la classe).

Que en Biel entri a l'escola a fer P3 també em fa sentir tota una sèrie d'emocions que crec que estan força contraposades. Per una banda noto un descans enorme en pensar que els dos nens aniran a la mateixa escola. S'acabaran els viatges de l'escola a la llar d'infants fent córrer l'Andreu perquè no arribem, s'ha acabat el fet de quadrar horaris i pensar en calendaris diferents... I tot això que voleu que us digui, és un descans!

Per altra banda sento una mica de nostàlgia. Jo crec que ens acomiadem del que serà el nostre últim bebè. Avui dia dubto que hi hagi una altra escola bressol a la nostra vida. Bé, mai se sap del cert però és més que probable que no tinguem més fills i això em fa sentir una mica de llàstima.

Bé, dimarts vaig a fer la pre-inscripció i aniré amb els paperets i amb totes les meves emocions. Un passet més que fa el meu petit al que d'aquí res segur que deixo de veure tan petit.

6 comentaris:

onavis ha dit...

Uau... el Biel ja farà P3????
Però com ha passat tan ràpid tot?

Sobre el que comentes, segur que amb el pas del mesos, ja l'aniràs veient més preparat. Canvien molt amb poc temps, quan són tan petits!

Esther ha dit...

Sí onavis, en Biel ja a l'escola dels grans... Uf!

Segur que sí que d'aquí allà està encara més espavilat però ja saps, les comparacions són inevitables.

Mirashka ha dit...

uala, jaaaaaa????????????? Potser també el veus més bebé perquè és el petit... com dius encara falten molts mesos i ja saps que els canvis que fan d'un dia per l'altre són gegantins! segur que a la classe de l'Andreu, quan va començar P3 hi havia nens molt més immadurs que en Biel, però no t'hi fixaves, o ho veies normal. Ara tens amb qui comparar.

Anònim ha dit...

nosaltres no cal que demanem hora, hi podem anar directament... pero també estic força nerviosa.. com tu... perquè en Leo tb encara va amb panyal, encara es un bebé.. parla bastant bé per ser de desembre... m'atavalo perqué al setembre la majoria dels seus companys ja tindrán 3 anys, mentres q ell tan sols 2 i 9 mesos... penso que aquest any es de molts canvis.. a part del germanet, el panyal, intentar que no dormi mig diades perque suposu q a l'escola no ho faran evidentment... però com dius tu... se'ns fan grans... ell ja deixa de ser el petit pel motiu de'n Max, pero me'l miro i el veig tant innocent... :( aix... vinga, que tot anirà be !!!! :D

Esther ha dit...

Mirashka sí, ja. M'ha passat molt ràpid tot plegat... I ara ja P3. Ains, a veure que tal.

Laura si es queda a dinar a l'escola normalment els de P3 sí que fan migdiada. Ains, es fan grans aquests nois!

Anònim ha dit...

Passa el temps que vola!! entenc aquest sentiment, a mi em passa en cada etapa que crema el Víctor.

Aisss, que el teu xicarró sempre serà el teu xicarró, però... creix (i molt depressa!!!)

Una abraçada!!