dimarts, 30 d’abril del 2013

En Biel a la llar d'infants

Avui he tingut reunió amb la "profe" del Biel i el cert és que he sortit molt contenta! La descripció que m'ha fet d'ell s'acosta molt al que podem percebre a casa i tot i que allà es porta millor (tindrà barra) me l'ha presentat tal i com és. I com és en Biel?

Doncs en Biel és un nen molt visceral tant per les coses bones com per les dolentes. Quan està de bon humor és un cel. És petoner, carinyós, demana bracets... Un amor! Ara, quan s'enfada hi posa també tot el seu cor així que no és gens estrany veure'l fent alguna rebequeria d'aquelles típiques d'anunci.

En Biel tant a la llar com a casa ens sorprèn quasi a diari. És despert i alegre i està en ple procés de desenvolupament del llenguatge així que cada dia et ve amb una paraula nova. Aquesta fase l'està gaudint al màxim i per ell cada nou descobriment és una satisfacció. Quan aprèn està content i feliç i ho transmet.

És molt independent i tot i que sempre ens demostra que ens necessita a nivell emocional, la resta de coses sempre les vol fer "jo solet". Així que no és res estrany veure'l barallar-se amb una ampolla perquè no la pot obrir, intentant treure's un mitjó que se li resisteix o tot concentrat intentant posar-se les sabates.

En Biel aprèn milers de coses cada dia i nosaltres també aprenem molt d'ell. A casa estem molt contents per tot el que ens dóna el petit dia a dia i sembla ser que a la l'escola bressol també. Una de les "profes" deia: "El trobarem a faltar l'any vinent". I és que en Biel és molt Biel!

4 comentaris:

ESTER ha dit...

Que bé que gaudeixi de l'aprenentatge i que el gaudiu tots plegats, una mica de geni mai va malament!jaja

petonets

cira ha dit...

A veure, així que aquest vailet va a P3 l'any que ve...doncs com una que jo em sé! Que, ens posema fer de casamenteres o ja no està de moda..;)

Sol Solet ha dit...

Que guapo i espavilat! És molt xulo fer les reunions amb la mestra i que t'expliquin com es mostren a l'escola ja que allà hi passen hores i estàn fora del teu abast.

Esther ha dit...

Ester els meus van sobrats de geni. No sé pas a qui es deuen semblar... :-P

Cira sí! El curs vinent ja farà P3! I t'asseguro que les casamenteres encara existeixen. En Biel fins i tot té cua jaja! :-)

Sol Solet oi que sí que és molt guapo? Ains, que he de dir jo... Em té enamorada!