dissabte, 20 d’abril del 2013

Mama, on es fan més punts?

El meu petit Andreu té últimament una tasca molt dura a fer i és que està intentant triar quin esport vol fer l'any vinent. Ha arribat l'hora en que ha de triar entre els seus dos esports favorits i no està sent gens fàcil.
 
Que a l'Andreu li agrada l'esport és una cosa força evident ja que l'única extraescolar que ha volgut fer és multiesports. Ara ja comença a demanar veure partits amb el papa o a mirar per la finestra com juguen a bàsquet al pavelló de davant de casa. El món de l'esport li crida molt l'atenció i també és cert que des de casa ho potenciem perquè tant a en Jordi com a mi ens agradaria que en fes algun.

En aquest punt però és quan els papes ens dividim perquè a mi m'agrada el bàsquet i al meu marit li agrada el futbol. Això però no fa que el condicionem perquè hem decidit que ell ha de triar el que més li agradi i no pas el que ell o jo vulguem. De la mateixa manera que si al final decideix que no fa cap dels dos i li agrada fer qualsevol altra cosa (sigui o no esport) li respectarem.

Nosaltres li hem plantejat que l'any vinent pot fer un canvi. Ja és gran i per tant si vol (sempre si vol) pot deixar multiesports per entrar en algun equip i això li agrada molt però també li suposa haver de triar i clar, com s'ho fa un nen de 5 anys per saber si un esport és "millor" que l'altre? Doncs molt fàcil, fent preguntes com: "Mama, on es fan més punts?".

Clar, si s'ha de decantar per algun esport que sigui per aquell que el farà guanyar més punts. Si és que és d'una lògica aplastant!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo tb sóc de basquet (vaig jugar amb la selecció i tot) jajajajaj i el meu home tb tira pel futbol.. I de moment en Leo l'unic q fa es xutar pilota... Encara queda x decidir q voldrà fer, pero evidentment ho haurem de respectar! O anar provant varies coses... ! Muuuak

Esther ha dit...

És que el bàsquet és molt més entretingut! Oi que sí? je je je!

Anònim ha dit...

Jajaja lògica aplastant, està clar!! En aquest cas guanyes tu per golejada ;)

Trobo que feu molt bé respectant les seves decisions. Gens fàcil per ell, gens,

Anònim ha dit...

Per descomptat !!! :P