dijous, 18 de juliol del 2013

Nomenaments (la historia interminable!)

Doncs sí, arriba l'estiu i amb ell "la historia interminable" dels nomenaments. Quin avorriment! Gaudeixes l'estiu a mitges perquè et toca estar pendent de la "loteria", perquè si et toca pots treballar tot l'any a jornada completa i sinó doncs ja veurem en quines condicions ho fas (si és que ho fas).

Ahir van sortir algunes adjudicacions de places i tal i com esperava, a mi res de res. No m'ha sorprès gens la veritat... Amb el meu número fa uns anys hagués tingut feina per tot l'any sí o sí però al ritme que va la cosa toca esperar. El que fa patir és que cada vegada una té menys clar de quant serà aquest temps d'espera i sincerament, fa por.

En fi, semblava que tenir un partit d'esquerres al costat d'un de dretes havia de fer la cosa més light però que va. Tots són iguals! Allò que es diu de "perros con distinto collar" perquè es veu que ara ERC també té molta presa en que s'aprovi el famós decret de plantilles (dícese de un decreto donde los directores podrán escoger a dedo a los maestros de las escuelas).

Res, que toca esperar mínim fins l'agost així que guardarem la papereta i ja la tornarem a treure quan la senyora Gripau torni a treure el seu bombo.

8 comentaris:

cira ha dit...

A nosaltres (bé, al meu home) també ens surt a l'agost! De moment, fins que surti la convocatòria, estarem tranquils. Sort!

Esther ha dit...

Espero que les llistes funcionin allà millor que aquí. Sort per vosaltres també :-)

ÀnimaAlada ha dit...

Aixxx senyora Gripau i/o sucedanis varis, anem de malament en pitjor. Espero que tinguis sort en aquest bingo dels nomenaments, i sobretot no desesperis que mai se sap on està la fortuna.

Esther ha dit...

Gràcies Ànima, s'intenta ser positiu tot i que ho posen difícil :-)

conxi ha dit...

Confia en la bona sort que has tingut fins ara!! Repeteix-te "Sóc una noia amb sort" com un mantra i segur que et funcionarà!!! Petonets!!!

Mamaaaaine ha dit...

Espero que ja tinguis bones notícies!!!!!!

Esther ha dit...

Ui, toca esperar un mes més... De moment, a gaudir de l'estiu :-)

MamaModerna ha dit...

Sort Esther!