diumenge, 12 de gener del 2014

Comprar online a Letsbonus

Ja fa temps que compro online força coses perquè és una manera pràctica "d'anar de botigues" sense cues, gent empenyant, sabent que trobaràs allò que busques i, per sobretot, estalviant-te temps (que és una cosa que a mi m'escasseja). 

El mes passat però vaig fer una compra online que m'ha portat una mica de mal de cap i he decidit explicar-ho al blog per fer-ho arribar a possibles compradors de la pàgina en qüestió. Penso que aquestes coses s'han de saber per tal de tenir tota la informació abans de fer una comanda.

Bé, el producte comprat en qüestió és un estenedor elèctric i la pàgina on el vaig demanar és Lestbonus. Prou coneguda, eh? Us explico!

Vaig demanar el meu estenedor el dia 19 de desembre i la data d'entrega era a les 72 hores següents. Doncs bé, van anar passant els dies i jo esperant el meu estenedor que no arribava. L'estenedor hauria d'haver arribat (tenint en compte els dies festius) cap al dia 27 de desembre i ha arribat aquesta setmana. Potser és exagerat enfadar-se tant per uns quants dies i faig d'un gra massa però el meu enfado va arribar a la màxima potència quan al veure que no arribava la meva comanda vaig entrar al facebook de Letsbonus i vaig fer la reclamació pertinent.

La pàgina de facebook de l'empresa en qüestió està plena de comentaris de gent que espera la seva comanda des de fa molt. Hi ha molta gent que havia fet la comanda pensant que la podria donar com a regal de nadal, de reis... I s'ha quedat esperant. Gent que, com jo, va fer la pertinent reclamació i es va trobar amb que li donaven un número de reclamació i res més.

I resulta que no només és gent desconeguda la que ha tingut incidències amb Letsbonus, xerrant amb gent del meu voltant m'he assabentat de casos més propers.

Jo puc entendre que no deu ser fàcil gestionar una empresa així però hi ha una cosa que es diu confiança i si se't dona una data d'entrega no és normal que aquesta no es compleixi i que ningú et doni una resposta. S'ha de ser professional! Així que jo ho tinc molt clar, només compro a llocs on se'm demostra seriositat i se'm dona confiança i està clar que a Letsbonus mai més!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

A tenir en compte. Compro molt on-line (ara potser no tant com un temps enrere) i no he tingut "el plaer" de conèixer aquesta empresa… de totes maneres ja et dic: ho tindré en compte!!

Mireia ha dit...

Ostres! Doncs jo també ho tindré en compte, ja que normalment compro online. Merci per l'avís!
Una abraçada i bon any!

onavis ha dit...

Merci per la info!

Jo també compro molt online.
Els dels àlbums de fotos Hoffmann són el cas contrari, arriba tot tan ràpid que sembla obra de bruixeria!

Anònim ha dit...

Els de amazon son més eficients, venen volant :P

http://www.youtube.com/watch?v=98BIu9dpwHU

conxi ha dit...

Ostres doncs jo vaig tenir un problema amb una entrada també a LetsBonus i reclamant vaig aconseguir-la (cosa que em va sorprendre i tot)!!
Devien estar saturats... A veure com acaba i si t'arriba l'estenedor (ja informaràs!)

Esther ha dit...

L'estenedor és a casa però més tard del que tocava. Jo ho tinc clar, no compro més!