dijous, 20 de novembre del 2008

Un idiota a la nostra vida

Avui llegint el que li passa a la M amb el seu ex he començat a pensar que tots tenim un idiota a la nostra vida...

L'idiota és aquell ésser home o dona que es queda enquistat en una fase de la seva vida i és incapaç de superar-la. Per tant es dedica a "machacar" al que creu culpable d'aquest enquistament a base d'enviar missatges, fer trucades perdudes, trucar i penjar... Perquè a més l'idiota té temps per fer totes aquestes coses degut a la seva falta de vida pròpia.

Però dins dels idiotes podem distingir dues subespècies. L'idiota amb mala llet (esmentat anteriorment) i l'idiota plasta que no para d'intentar tenir contacte amb tu intentant tot tipus de treves absurdes.

La M està clar que té un idiota amb mala llet perquè no para de dir-li coses que sap que li faran mal encara que la meitat (per no dir totes) segurament seran mentides.

Jo, en canvi, tinc uns quants idiotes plastes. Sobretot hi ha una a destacar. Una ex amiga que es dedica a, de tant en tant, trucar-me i deixar-me al contestador cançons de Miguel Bosé o converses de fons d'ella mateixa amb una altra persona. Utilitzant la famosa tècnica del "faig veure que et truco sense voler". Quina és la finalitat? doncs no ho sé però força idiota, oi?

La N també en té un parell d'aquests que "como el que no quiere la cosa" li envien mails sense voler o de sobte li obren pel messenger.

Fa anys en J i jo vam patir l'acosament d'una idiota amb mala llet, la seva ex! No entrarè en detalls però es mereixia un premi a idiota de l'any.

Fins i tot en C havia tingut una idiota amb mala llet que per tal d'acosar-lo fins i tot va ser capaç de sortir amb un amic seu (sí, l'amic també deu n'hi do el grau d'idiotisme).

La S fa anys també va patir l'acosament d'un idiota penós que la trucava a hores intempestives per fer-se el martir.

Segurament si ens parem a pensar tots en tenim d'idiota (mmm... els idiotes també deuen tenir el seu propi idiota?) i la veritat és que és pesat però suposo que més pesat és per a ells no tenir vida propia o dedicar el poc temps que tenim a aquest món a molestar o fer-se notar davant d'algú.

8 comentaris:

Jordi Bufí ha dit...

Un dels millors articles que has fet Esteher.

Crec que quan hem trobi un idiota a la meva vida li enviaré aquest post per veure si deixa de tocar els nassos.

Mirashka ha dit...

SMUACK!!!

Mirashka ha dit...

Ara ja més tranquila i contenta. Gràcies guapísima. Se que tens raó però de vegades (per no dir sempre) em costa veure que les coses són així i no val la pena dedicar-hi ni un segon.

Petonarros!!!!!

Esther ha dit...

A tots ens costa maca però el més important és que l'idiota no aconsegueixi els seus propòsits i en aquest sentit les persones que t'estimem et farem costat :-)

Petons!

Lourdes ha dit...

Tens raó, la veritat és que tothom té un idiota a la seva vida, que trist!

Però no es el mateix un idiota amb mala llet que un simple idiota i quant et toca el primer doncs et puteja banstant encara que no vulguis.

Un petó molt gran per tu, per la reflexió i aprofitaré per enviar un també a la M!

Belen ha dit...

es cierto. la mujer de mi primo me machaca cada vez q puede... me tiene harta, pero ya no le doy ni la oportunidad. es como el q tiene vecinos ruidosos y no puede hacer nada. al final se acaban marchando.

saludos

Amarbe ha dit...

Hola chicas!Creo que me he perdido lo de M, bueno sea lo que sea espero que estés ok!

En cuanto a los idiotas, pues si...todo el mundo tiene o ha tenido alguno en su vida.

Esto me recuerda tb un poco a la vampirilla emocional
Me he quedado muerta con lo de las llamadas con Miguel Bosé de fondo en el contestador, se le va la pinza no?

P.D Seré tu amante bandidooooo bandido!

Esther ha dit...

Amarbe precisamente la q me hace lo del Miguel Bosé es la q era mi vampiro emocional q se ve q ahora se ha convertido en idiota jajaja! :-P