dissabte, 14 de febrer del 2009

Felicitats Andreu


Moltes felicitats Andreu! Avui fas un any i ja t'estàs fent un nen ben gran.

La mama no pot descriure amb paraules el que sent cada vegada que veu que ets un nen tan maco, tan sa, tan simpàtic, intel·ligent, trempat... sempre dic que si t'hagués demanat a mida no hagués pogut demanar-te tan perfecte i genial.

Des que has arribat a la vida dels papis que tot és més maco i emocionant. També ens fas patir molt quan et poses malalt, quan no dorms, quan estàs inquiet... però això forma part de ser pare i ho entendràs si algun vegada ets pare quan et facis gran.

És molt difícil escriure tot el que signifiques per a nosaltres perquè és tant, tant i tant que totes les paraules queden curtes per poder expressar com se t'arriba a estimar. T'has convertit en el primer per a nosaltres, ets l'eix central, la major alegria de les nostres vides i la coseta més especial.

Ara que fas un any no puc deixar de pensar en el dia en que vas venir a aquest món. Eres tan petit, tan indefens i tan delicat que no volia pas tocar-te massa no sigués que t'arribés a trencar. Recordo perfectament el teu primer plor, la teva mirada perduda quan et van posar al meu pit, el fart de plorar que es va fer el teu pare quan et van posar als seus braços... va ser tot tan maco i emocionant que m'agradaria que quedés a la meva memòria per sempre gravat.

Bé, no vull escriure gaire més perquè començaré a plorar i és ben difícil això d'escriure si no veus les tecles ni la pantalla que tens davant.

Només dir-te que t'estimo com mai he estimat i que moltes moltes felicitats!

8 comentaris:

Núria ha dit...

Ai nena, no sé si tu has plorat, però jo estic plorant com una bleda veient les dues fotos que has posat, és que ho has descrit tan bé que m'he emocionat, jajaja.

MOLTES FELICITATS ANDREU I PAPIS PER TENIR AQUEST NEN TAN GUAPOOOOO!!!!

Amarbe ha dit...

Ayyyyy yo también me he emocionado leyéndote guapa!

Me gustaría vivir algo asi alguna vez.

Muchas felicidades para el rey de la casa y que lo paséis muy bien hoy y sigáis disfrutando mucho de vuestro nene

Belen ha dit...

Qué dia mas bonito para nacer!!!! muchisimas felicidades para el nene y tambien para los pais por crear una vida tan maravillosa!

Lourdes ha dit...

Moltes felicitats Andreu!!!!

És molt emocionant aquests records i espero que algun dia l'Andreu s'emocioni al llegir-lo.

Petonets i felicitats als papis!

Mirashka ha dit...

Moltes felicitats guapíssim!!! que gran t'has fet!!!! algun dia llegiràs això i veuras com t'estima la mare! I no n'hi ha per menys perque, encara que de tant en tant fas que es queixi de que no dorms, o ets un trasto o et trobes malament, en realitat ets un tros de cel!

Petons!

Esther ha dit...

Gràcies a totes pels comentaris :-)

Emmakumba ha dit...

Aix snif snif... estic plorant com una bleda també.... i això que ho veig molts dies despres...

Felicitats Andreu... s'ha de dir que gracies a tu he conegut a aquesta persona que tant t'estima.. Moltes gracies!

Esther ha dit...

Emma ara m'has emocionat tu a mi. Tontorronaaa!