dimecres, 29 de juny del 2011

Acabant el curs 2010-2011

Demà acaba el curs per a mi i ara, com sempre, toca fer balanç. Aquesta vegada he decidit que el faig per punts perquè aquest curs tan mogut ho mereix! Així que allà vaig...

Ara que acaba el curs puc dir que:

- Sóc força pessimista pel que fa a l'any vinent en quant a tenir nomenament per tot un any. Si pel setembre no el vaig tenir i tenia un sis mil i pico ara no el tindré pas amb un set mil i menys quan treuen la sisena hora però com s'ha de ser positiu pensaré que tindré sort amb les substitucions i tooootes seran llargues i per Granollers.

- Tot i que no volia tornar pel Maig i ho vaig fer molt a contracor penso que ho he fet molt bé. He treballat poc temps però podré tenir el meu atur (molt ben guanyat durant molts anys) durant els mesos de vacances. Si em quedava a casa no guanyava res de res en tot l'estiu i això em feia estar neguitosa. A banda de l'atur també he de dir que adoro el finiquito i aquests calerons ens aniran molt i molt bé!

- En el poc temps que he treballat he estat a tres escoles i tot i que el moviment no és una cosa que ajudi al benestar personal estic satisfeta perquè a les tres escoles he estat força bé. En aquesta última en la que estic hi ha gent molt maca i he trobat una paral·lela friki de Michael Jackson. Que maja es la chica oiga!

- Em feia una mica de "respecte" tornar a posar-me davant de vint i pico nens però és tan però tan gratificant fer el que m'agrada que només puc dir que estic molt contenta de dedicar-me al que em dedico.

- NECESSITO TREURE'M EL CARNET (això mereixia majúscules).

- El Departament continua sent Can Pixa. No saps mai per on et pot sortir la consellera i cada govern fa una cagadeta diferent però tot i així els mestres (o almenys la majoria) anem contents a treballar cada dia i això també m'agrada.

- He trobat a faltar molt tenir "els meus nens". No hi ha res com portar un grup tot un curs (ni m'imagino la satisfacció que deu donar poder promocionar amb els mateixos alumnes), tenir la teva aula, les teves coses... Ara em sento una mica aquí, allà i a cap lloc però crec que (modèstia apart) me'n surto prou bé.

- Ara toca gaudir de l'estiu perquè m'ho he guanyat!

9 comentaris:

MamaModerna ha dit...

Clar que sí guapa, ara toca gaudir de l'estiu amb els teus homenets

Esther ha dit...

Ara és hora d'anar a l'autoescola. Crec que aquest tema donarà per molts posts jajaja!

Sol Solet ha dit...

Molt bé VACANCETES!! i molts ànims en el carnet de conduir!! Ja veuràs que en un tres i no res tenim un perill més a la carretera ;)

onavis ha dit...

Sí, molts ànims amb el carnet! Fa molta mandra al començament però ja veuràs que quan hi ets ja no en fa tanta!
Ja ens explicaràs com van les pràctiques i les preguntes sobre el gàlibo i mecànica de l'automòvil (el capítol més odiat per mi)... je je

Anònim ha dit...

A disfrutar de l'estiu!! i ànims amb l'autoescola :)

Euphorbia ha dit...

Que vagin molt bé les vacances.
Si et vols treure el carnet de conduir, et desitjo de tot cor que no siguis ni la meitad de patosa que he estat jo. Me'l vaig treure fa molt poc i la teòrica a la primera sense errors però la pràctica va ser desesperant.
Ànim.

Esther ha dit...

Sol Solet ja us avisaré quan surti de casa :-P

Onavis a mi tota la teòrica en general em fa una mandraaaaa. Mira que arriba a ser avorrida!

Ester gràcies :-)

Euphorbia no sé perquè però crec que seré de les teves...

Sílvia ha dit...

Ara toca gaudir de les vacances i de cara al curs vinent, cal ser positiu, alguna cosa sortirà!!! Malgrat tot, no t'has plantejat enviar CV a la concertada? Sí, sí, ja sé que no és el mateix, però és una feina fixa i sempre al mateix centre. Jo hi treballo i no és tan dolent!! Molts ànims amb el carnet!

Esther ha dit...

Sílvia de moment seguiré confiant en la pública però mai no se sap :-)