diumenge, 19 de juny del 2011

A-LU-CI-NA-DA

Divendres al migdia salta el rumor a l'escola on treballo. Al Parlament s'ha presentat una moció que demana mantenir en tots els centres públics la sisena hora almenys durant el proper curs. Tots els grups parlamentaris voten a favor menys CIU i el diputat Joan Laporta (aquest encara no sé que fa al Parlament...).

Bé, sembla que la cosa està clara, no? Si hi ha una moció i és aprovada pel Parlament el govern ha de baixar del burro.

Doncs la cosa no està tan clara... Segons la senyoreta o senyora Neus Munté (diputada responsable d'Ensenyament) ara no es pot fer marxa enrere perquè a aquestes alçades de curs la plantilla ja està formada.

Ja ja ja! Hi ha escoles que a dia cinc i sis encara esperen interins que han de cobrir places.

Clar que aquest any amb les retallades que fan potser és veritat que ja tenen tots els mestres i si no els tenen doncs és igual. Ja massificaran les aules i ja ens ho farem com podrem! Si total, la senyoreta o senyora Munté no vindrà a donar classe a 24 alumnes ni a intentar donar una resposta educativa a tots i cadascun d'ells.

De veritat que estic alucinada i perdoneu que insisteixi tant en el tema però és que en algun lloc ha de quedar reflectit tot el que s'està fent en aquest país.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

El Govern... millor no parlo, que m'empipo i tot!! Els polítics els haurien de donar de menjar a part (a tots, sense distinció de partits!)

Que retallin el que vulguin (ajudes de tot tipus, que la majoria van a parar a gent que ni s'ho ha guanyat mai, per exemple), però l'Ensenyament i la Sanitat no l'haurien de tocar.

Mirashka ha dit...

Jo vaig sentir la primera notícia i saltava d'alegria fins que vaig sentir la cueta: ara es farà un estudi sobre la seva viabilitat el curs vinent... No tenen vergonya: per decidir quin dia comença el curs, o com tu dius, quins interins han d'anar a cada centre no hi ha pressa, però per la 6ª hora no hi ha temps!!!!

Estic amb l'Ester, hi ha aspectes que no haurien d'estar mai subjectes a retallades. Ens hi va el futur!!!

Euphorbia ha dit...

No m'ho puc creure... quins pebrots. Després els hi extranyarà i tot que la gent surti al carrer.
Estar clar que donar educació als ciutadans no entra dins les seves prioritats. Els seus fills deuen anar al Europa o al SEK...

conxi ha dit...

Déu n'hi do! Només pensen en estalviar-se diners i no en educar bé...No importa el partit polític ni si el conseller d'eduació és docent o economista...
Però també m'indigna la nostra paciència, el nostre "aguante"...Hauríem de sortir al carrer seriosament i liar-la fort!

MamaModerna ha dit...

Quin merder teniu muntat a Catalunya! T'agraeixo que parlis del tema al teu bloc, perquè jo no tenia ni idea de tot això.

onavis ha dit...

És molt fort, i espera, que encara no s'ha acabat. Segur que encara en faran alguna més. No ho entenc,faria riure sino fos tan important.

Esther ha dit...

Si noies, retallen en lo mes basic. Ara els seus sous que no es vegin afectats, eh? Pobrets, a veure si encara hauran de menjar de menu i no de carta i tindrem tots un disgust!

Conxi jo he anat a manifestar-me moltes vegades i sempre m'he quedat amb la sensacio que no ha valgut per a res mes que per quedar-me amb menys diners a la nomina d'aquell mes. Ara mateix hi ha molts que amb una manifestacio perdem mes que no pas guanyem...

Allek ha dit...

hola como estas?
pasaba a saludarte! te dejo
un fuerte abrazo!