dimarts, 6 de setembre del 2011

I tira endavant el setembre...

I continuen les adaptacions!

Ara a la feina se'm presenta una de bona! El meu company ha estat operat d'urgències d'apendicitis i per tant està de baixa. Què significa? Que dijous (amb sort) vindrà una persona nova per ser la meva compi de curs. Una persona que no coneix absolutament res del funcionament del centre i que estarà tan perduda com jo. Ai mare, que perduts ens trobarem... Tot i així segueixo amb el meu optimisme i crec que ens en sortirem.

En Biel ja està adaptat. Sí, sí! Adaptació llampec! Va estar tot el dia la mar de content i ni una llàgrima va fer. Ja s'ha guanyat a les noies de l'escola bressol amb aquest somriure tan maco que té i avui espero poder anar a buscar-lo i veure la seva mestra que ahir entre una cosa i una altra no vaig poder.

Torno a anar a l'autoescola. Queda una setmana pel teòric i vull aprofitar. La veritat que no sé si aprovaré, jo m'ho veig just però crec que és una cosa de sort (dependrà del test que em surti) i com estic animada doncs mira, provarem.

Demà tinc reunió amb la que serà tutora de l'Andreu. La mestra de P3! Uf, que gros que sona ja això però segur que li va la mar de bé.

Quin setembre més canyero que estic tenint!

6 comentaris:

MamaModerna ha dit...

Quin super bebè que tens! Està clar de qui ha après a adaptar-se tan rebè, de la mama adaptadora que té!
Va vinga, últim esforç pel teòric que això ja ho tens!

Sol Solet ha dit...

Nena estàs que no pares!!!
Molt bé lo del peque que s'hagi adaptat tant bé.
Pel que fa a la feina segur que anireu molt bé i els altres companys us ajudaràn.
El carnet, doncs testos, testos i més testos. Jo quan vaig pujar no vaig estudiar res de mecànica (és que sóc fatal) i vaig estar de sort pq no va sortir res a l'examen. MOLTA SORT!!

Anònim ha dit...

Noia, un setembre atepeït el que t'ha tocat aquest any!!

El Biel està fet un campió!! I segur que a l'Andreu també li anirà molt bé això de "l'escola de grans"
Sort amb el teòric!!

Euphorbia ha dit...

Fes cas a la Sol Solet i fes tests, tants com puguis perquè és el que més bé va per fixar la bírria de teoria aquesta, a més et agafaràs pràctica amb la mala llet que tenen les preguntetes.

Sort amb la feina que pel que sembla, t'ho posen tan difícil com poden.

Jo estava mal fixada i creia que l'Andreu estava per fer P4 com el Jordi, crec que no es deuen portar gaire. Nosaltres temim la reunió de P4 demà dimecres.

Sort i endavant amb la mega adaptació.

Esther ha dit...

MamaM estic contenta pel bebè campió :-) Bueno, l'Andreu va fer igual i em va sentar malament i tot que no em trobés a faltar jaja!

Sol Solet en ello estoy. El que més faig és intentar endevinar si entre a) b) o c) hi ha alguna diferència. El que va inventar l'examen de la teòrica del cotxe tenia molt mala llufa!

Ester m'ha tocat posar-me les piles sí o sí :-)

Euphorbia l'Andreu farà els 4 anys pel febrer. Serà dels grans de la classe però és del 2008, del dia de Sant Valentí oooooh! Jeje!

Mirashka ha dit...

venga, venga que tu pots amb tot!!! darling, que dilluns ja comencen!!!