dissabte, 24 de setembre del 2011

M'està costant...

Porto uns dies força trista per algunes coses i una d'elles és que no m'acostumo a l'escola bressol d'en Biel. L'any passat el portava contenta, anava a la mateixa escola bressol que l'Andreu i m'encantava! Com van tancar ens va tocar buscar una altra i de totes les que vam veure aquesta era la millor així que no ho vam pas dubtar.

Ara però penso que haguéssim pogut mirar més perquè no estic massa contenta. El nen està bé i sí, això és el principal i ho sé però tot i així hi ha coses que no m'agraden i no ho porto gens bé.

Durant la primera setmana ens van perdre un pitet per dia. Jo no sabia on eren aquests pitets així que li anava dient a la profe que no tornaven a casa. Finalment un divendres van aparèixer tots i tinc la sensació que aquells que no tornaven s'anaven quedant a l'escola bressol. Tan difícil era dir que els tenien allà?

La segona setmana es van perdre una samarreta i una jaqueta. Van aparèixer al dia següent però ja s'havien perdut. Un dels pocs dies que vaig poder anar a buscar-lo vaig veure que la seva data d'aniversari estava equivocada i l'última és que m'han dit que té el culet vermell i que si volem podem dur crema. Com que si volem podem dur crema? El primer dia d'escola bressol en vaig dur un tub sencer!

A tot això encara espero que ens citin a una reunió que havia de ser per setembre i no estic gens d'acord en que li donin el dinar a les 11:30 perquè diuen que sinó el nen s'adorm i no dina. També espero que ens donin alguna mena de dossier o guia on posi què es treballa, com... Ah! sí i que ha de dur el nen el primer dia perquè vaig dur el que vaig dur per intuïció.

Molta gent m'està dient que tingui paciència perquè són els primers dies i creieu-me que la tinc. Sóc del gremi i entenc perfectament què és encetar un curs però hi ha coses que no entenc que passin i quan és un dia no passa res, dos tampoc però si són onze d'onze doncs ja començo a "mosquejar-me". La falta d'organització em mata.

El pitjor de tot és que ni el puc dur ni el puc recollir així que la comunicació amb la cuidadora és a través de l'agenda i no sé si no m'explico o és que ella no m'entén però aquí hi ha alguna cosa que no rutlla!

8 comentaris:

conxi ha dit...

Ostres doncs sí que sembla una mica caòtica...Almenys la llista de coses que has de portar! Que és bastant nova i encara no ho tenen tot controlat? Ànims!

onavis ha dit...

Entenc que et sentis així, perquè jo crec que la comunicació entre els pares i la gaurderia és bàsica.
A veure si feu aviat aquesta reunió. O sinò, prova de trobar un moment per anar-hi a parlar personalement, no sé si és possible, però segur que t'aniria molt bé!
Ànims!
(A més, lo principal és que ell hi està bé!!)

Esther ha dit...

Que va Conxi, ja porta temps passa que la mateixa directora em sembla que ja ho és així de "boja".

Onavis no puc treure cap moment. Ja m'agradaria ja però no puc faltar a l'escola per aquest motiu :-(((

Euphorbia ha dit...

Doncs vaja, jo crec que també estaria emprenyada.
Trobo que a vegades no s'adonen que aquesta mena de coses són les que donen imatge i prestigi a un lloc encara que la feina que fan de cara a dins sigui bona i els nens hi estiguin fantàsticament bé.
Aquesta desorganització de cara als pares dóna mala imatge.
Jo potser els hi faria un escrit deixant totes aquestes queixes clares i especialment que no s'hagi fet una reunió abans de començar el curs informant als pares de tot el que s'ha d'informar.

Anònim ha dit...

Doncs si que van desorganitzat, no? Mare meva, jo m'he preguntat el mateix que la Conxi, i sabent que l'escola fa anys que rutla i funcna així... Em sembla una mica fort, la veritat.

Això sí, queda't amb que el Biel hi està bé, i a veure si fan una reunió aviat i al menys pots parlar amb algú i posar els punts sobre les is.

Mirashka ha dit...

noia si que sona a desorganització si... home si, es començament de curs, però precisament per això ha de ser l'època millor organitzada!

Esther ha dit...

Euphorbia en quant hi hagi la reunió dic el que penso perquè considero que tantes "errades" no són normals.

Ester sí que és fort sí... I 450 euros al mes, saps? Això sí que no se'ls oblidarà no.

Mireia jo penso el mateix però ja veus el panorama :-((

MamaModerna ha dit...

Mmmmm no se, no se ... em sembla a mi que fins que no t'escapis un dia tu o el teu home i tingueu una conversa cara a cara la cosa no millorarà.
Veig que el nen dina a l'hora anglesa, hihihi