dissabte, 10 de desembre del 2011

Pont a Rialp

Aquests dies de pont els hem passat a Rialp i he de dir que ens ho hem passat d'allò més bé. De tant en tant ja agrada això d'estar en plena natura i respirar aire pur encara que estigui glaçat!

El pla inicial era anar a un alberg però en arribar ens van dir que estava tancat (quin susto em vaig endur) i que les reserves havien estat traspassades a un hotel prop d'allà. El canvi la veritat és que no sé si ha estat a millor o pitjor perquè l'hotel no era per llençar coets però hem estat còmodes i quan vas amb nens amb això de vegades ja n'hi ha prou. L'habitació senzilleta però amb tot el necessari i la gent del menjador la veritat que molt amable així que l'estada ha estat bé.

Durant aquests dies hem fet excursions. Vam anar a passar fred a Vielha on un Pare Noel molt amable va oferir caramels a l'Andreu tot i que li va dir que s'havia portat malament aquest any (sincer que és el noiet). També vam creuar la frontera per visitar Bagnères de Luchon, un petit poblet francès preciós on vam menjar uns creps la mar de bons. Hem passejat per Sort on NO hem comprat loteria perquè no ens venia massa de gust fer hores de cua per temptar una sort que mai se sap on caurà i hem anat a comprar formatge a la peça d'Altron, una petita botigueta que regenten dos mestres que van deixar de ser-ho per dedicar-se a l'art de fer bon formatge. A més hem fet la parada obligatòria a la Seu d'Urgell que m'encanta... Vaja, no hem parat!

Els nens s'ho han passat la mar de bé i jo he estat molt feliç veient que ja comencen a ser una mica "compinches". Els dos es ficaven a jugar dins d'un armari o s'amorraven al vidre de la dutxa tot fent ganyotes. Ells s'ho passen molt bé jugant junts i jo gaudeixo molt veient-los.

La part negativa és que l'Andreu té una altra temporadeta de gelos i és que en Biel ja s'ha tornat "massa" protagonista i no sempre ho porta bé. Aquests gelets ens han costat alguna que altra rabieta però en general ha anat tot rodat!

7 comentaris:

onavis ha dit...

Que bé que ja juguin juntets! Ha de ser molt bonic de veure-ho!

Anònim ha dit...

Quina bona crònica!! Veig que han estat uns dies molt profitosos i que ho heu passat molt bé.
Així que l'Andreu no havent fet gaire bondat li van caure uns caramels.... Si aquest avi gordet vestit de vermell no és tant dolent com això! ;) jeje

Sol Solet ha dit...

Ole, us ho heu passat d'allò més bé! agafo idees perquè nosaltres hi volem anar d'aquí un parell de mesos.

MamaModerna ha dit...

Què bé que ho heu passat!
M'encanta la sinceritat de l'Andreu quan diu que aquest any no ha sigut gaire bo, que mono.
Ai els gelossss. Pobret segur que ho passa malament i no sap com expressar-ho. Ànims guapa

Esther ha dit...

Onavis és molt maco la veritat. Quan els veig junts rient l'un amb l'altre simplement babejo jaja!

Sí Ester, jo diria que li van caure perquè va ser sincer perquè tela marinera!

Sol Solet allà hi ha molta cosa a veure. Segur que ho passeu molt bé. Si us agrada el formatge no us perdeu la peça d'Altron :-)

MamaM els gelos són molt dolents. Els paguem tots aquí :-( Bé, coses de ser el príncep destronat. S'haurà d'acostumar tard o d'hora...

conxi ha dit...

Qué xula l'escapada! Me l'apunto, que mai he estat a Rialp!Vagi bÉ

Euphorbia ha dit...

Què bé van uns dies de vacances, oi? No conec gaire la zona, ho hauré de solucionar.
Això de les gelosies suposo que és inevitable, paciència.
Petons