dimecres, 4 de març del 2009

Holidays

Sens dubte un dels millors moments de l'any és quan es fa vacances. Sobretot si tens la possibilitat de marxar a algun lloc i fugir una mica de la rutina... Aquest any en J i jo tenim aquesta possibilitat i estem molt contents.

Fa dos o tres anys vam anar a passar una setmana a Cantabria i vam quedar enamorats. En aquell moment vam decidir que cada any aniríem a algun lloc diferent. Tenim ganes d'anar al País Vasc, a Galícia... tenim ganes de veure moltes coses!

Aquest desig de veure coses no ha marxat però els viatges tan llargs han quedat una mica posposats amb l'arribada de l'Andreu. Una de les sortides pendents és a Formentera però hem decidit que potser val més la pena anar-hi quan l'Andreu sigui més grandet i pugui gaudir de les platges, l'aigua, la sorra...

Mmmm... m'estic anant del tema...

La qüestió és que aquest any no marxem massa lluny però he preparat les vacances amb mooolta ilusió i crec que aconseguirem passar-ho realment bé i desconnectar del dia a dia de la resta de l'any.

Pel juliol anirem tots tres a passar tota una setmana a una casa rural a Osca. La casa rural es diu El horno de casa arilla i la veritat que d'entrada la cosa pinta bé (dic d'entrada perquè mai no se sap). Estarem en una habitació amb bany i tindrem possibilitat d'utilitzar la cuina de la casa per a preparar menjars per l'Andreu. Just al costat de la casa tenim la piscina del poble on ens podrem refrescar (si el temps ho permet) i a més l'Andreu tindrà una zona amb columpis on passar-s'ho bé. Molt a prop tenim els Pirineus i el Parc Nacional d'Ordesa així que alguna excursió caurà.

A l'agost anem a una altra casa rural. Anem a la Masia els Arquells, un lloc que també pinta molt i molt rebé. En aquesta ocasió anem acompanyats per la L, el J i la petita L, per la M i les petites M i E i en V i per la N, l'O i en N. Aquesta setmana em fa especial il·lusió perquè crec que ho passarem bé tot i que passar una setmana sencera amb tanta gent també fa una mica de por. M'agradaria molt que també pogués venir l'E i en principi no pot ser però bueno, d'aquí allà falta molt així que ja veurem.

Com veieu tinc ja l'estiu pensat. Ara només falta que els plans surtin bé!

5 comentaris:

Emmakumba ha dit...

A mi també m'agradaria molt anar i espero poder passar ni que sigui un dia amb vosaltres.

Muacks dolça

Amarbe ha dit...

Uhmmm esto si que es planificación, lo demás son tonterías jaja
Ojala hubiera tenido clientas como tú en mi época de agente de viajes, asi hubiera dado gusto.
Felicidades por ser tan aplicada, los dos sitios son una maravilla, ya los he cotilleado ;)

Esther ha dit...

Siiiii Emmaaaaa :-) Un o dos o tres o... jeje!

Amarbe es q hay q ir al grano pq dicen q hay crisis pero es mentira! La de sitios q han colgado el cartel de completo ya para el mes de agosto y mira todo lo q falta!

Núria ha dit...

Que guai!!! Nosaltres en tenim moltes ganes, i siiii Emma heu de venir si o si!!!! Celebrarem l'aniversari del Nil!!!

Lourdes ha dit...

Quant una es mare ha de planificar molt bé les vacances, no val això de decidir a últim moment!

que arribi ja el mes d'agost!!!!!!!!!!!!