dilluns, 30 de maig del 2011

Fins el monyo de la Shakira!

Avui a la feina hem fet una mica de marujes i hem estat parlant de la Shakira i la seva relació amb el Piqué i dius: "val la pena un post?" Doncs potser no però mira, em ve de gust parlar sobre això.

Una companya explicava que ahir va anar al concert i va ser una sobredosi d'empalagament exagerat. Per començar el concert va trigar una hora i mitja més a començar perquè clar, havien d'arribar els jugadors del Barça. I em pregunto: cal? Perquè imagino que entre el públic de la Shakira també hi haurà gent de l'Espanyol o d'altres equips que hauran pagat una pasta per empassar-se una celebració que potser els hi fa ràbia i tot.

Després es veu que tots els jugadors van pujar a l'escenari i van ballar i ballar amb ella fins que el seu senyor noviet la va abraçar i van ballar junts una estoneta. Oooooh! estic per dur demà al Jordi a la feina i mentre dono classe se'm pot enganxar a l'esquena i anar fent-me massatgets o potser algun petonet, no? Si la Shakira pot dur el novio a la feina jo també, oi?

Vaja que més que un concert de la Shakira va ser una nit culé i què voleu que us digui? Jo sóc molt culé però ja començo a estar una mica fins el monyo de la senyoreta en qüestió. Estic cansada que ara a totes les celebracions del Barça s'escolti la cançoneta de marres perquè a mi aquesta noia no em diu res des que sóc incapaç d'entendre el que diu mentre canta.

No entenc perquè als culés ens fan empassar Shakira per aquí i Shakira per allà ni perquè als fans de la Shakira se'ls fa patir la ressaca d'un partit que potser ni tan sols els importa.

Pues eso, que estic fins el monyo de la Shakira!

7 comentaris:

MamaModerna ha dit...

Quin riure de post!
Això, això, tu treu-ho tot!

Mirashka ha dit...

ja ja ja ja totalment d'acord! fins el monyo!!!

Sol Solet ha dit...

uf! jo també n'estic fins el "monyu"

onavis ha dit...

Jo també penso el mateix!!
Mira que el Piqué m'agrada, però des que fa tantes tonteries amb aquesta que no puc!! Deu ser cosa de que l'enamorament els torna "tontos", però a mi lo que van fer a l'escenari del concert em fa una mica de vergonya aliena!

Esther ha dit...

Veig que no sóc l'única a la que li fa ràbia tanta comèdia... :-)

Anònim ha dit...

No ets la única, no... A mi també em fa ràbia que una cosa vagi lligada amb l'altra, per què????!!!!

Esther ha dit...

Fem un club "anti-fan"? Jeje!