dimecres, 18 de maig del 2011

Meme de cine

Avui ens retrobem amb els memes. Mira que feia temps que no en feia un... Va por ti Mirashka!

1. Quina és l'última pel·lícula que has vist al cine?

En color? Buf! Fa segles que no anem al cine però juraria que l'última va ser "Origen" que, per cert, em va agradar molt.

2. Quina és l'última pel·lícula que has vist a casa?

Doncs diria que va ser una de les últimes de "Saw" (m'he perdut en els números perquè n'hi ha un munt).

3. Quina és la teva pel·lícula preferida?

"Entrevista con el vampiro". M'encanta! L'he vist un milió de vegades i no em canso. Això sí que és saber dur un llibre al cinema i la resta tonteríes.

4. Hi ha alguna pel·lícula que esperis amb ànsia?

Pues va a ser que no. Quan no tenia els petits sí que anava seguint les cartelleres i anava esperant les estrenes però ara estic totalment desconnectada del món del cinema. A veure si quan em jubili...

5. Quina saga de pel·lícules t'agrada més?

La veritat és que no hi ha cap per la que perdi el cap però "El senyor dels anells" em va agradar, "Indiana Jones" també m'agrada bastant, de les últimes que han sortit en salvaria "Saw"... No sé, hi ha unes quantes que m'agraden però no sóc "friki" de cap.

6. Escriu algunes pel·lícules que tinguis a casa.

"Entrevista con el vampiro" per descomptat! Una que m'agrada molt "Las amistades peligrosas" (no em puc resistir a John Malkovich i en aquesta peli està genial), "Algo pasa con Mery" que em va semblar molt divertida, "Amelie" que li encanta al Jordi així com "Pesadilla antes de Navidad" i unes quantes més... Ah i també endreçades per ordre alfabètic je je je!

7. Quina pel·lícula t'agrada més de les que tens a casa?

Ja l'he dit un parell de vegades...

8. Quina pel·lícula t'ha decebut?

Ostres, costa de recordar una en concret. Normalment em deceben les que tenen un final fluix. A mi això de que una pel·lícula t'ha de compensar per l'estona que has passat mirant-la encara que no t'agradi el final no m'acaba de convèncer. Si no hi ha un bon final res de res! Uf, ara m'ha vingut al cap "¿Conoces a Joe Black?" que per a mi va ser horrible o "La memoria de los muertos" que havia de començar quan acabava perquè no va passar absolutament res.

9. Si poguessis triar una pel·lícula per fer un remake, quina seria?

Segurament cap. Molts pocs remakes m'han agradat.

10. Què t'agrada de les pel·lícules?

Que em facin pensar! M'agraden aquelles que et deixen rumiant i rumiant una vegada han acabat i les que em fan passar por (sóc d'emocions fortes).

Ara he de passar aquest meme a quatre persones però prefereixo no fer-ho i que ho faci qui s'animi. Jo animo a totes les noies que llegeixo i que em llegeixen perquè es passa una bona estona i perquè aquestes cosetes sempre ajuden a que ens coneguem més.

5 comentaris:

Mirashka ha dit...

je je je je je

Buen ratito ha dit...

nena com hem sento identificada, yo també era de cine cada cap de setmana, pero amb la petita i com s'han apujat el preu ara va a ser que no,

onavis ha dit...

Veig que totes estem igual pel que fa a l'actualitat cinematogràfica!!!
Ja tornarà el temps d'anar al cinema, espero, o al que hi hagi aleshores com a cinema!

Buen ratito ha dit...

nena tens un premi al meu blog, si vols pots pasar a buscar.ho.

Esther ha dit...

Sí Onavis i a més quan tornem tindrem preu especial per jubilats jajaja!