dimarts, 8 de maig del 2012
Experimentant
La relació entre la meva iogurtera i jo cada vegada és més especial, ens estem fent molt amigues jeje! I ara que la fase "iogurt natural" ja està superada, he començat a experimentar i a intentar millorar la recepta "base".
L'última tanda de iogurts ha estat formada per dos iogurts amb mel i nous, tres amb melmelada de préssec i dos naturals amb recepta millorada pel meu gust.
Us explico per si esteu interessades!
Pel iogurt natural he substituït el sucre normal per sucre morè i en comptes de ficar set cullerades doncs en fico 5 però de les soperes. També he afegit llet en pols (dues cullerades) perquè he llegit ja en diversos llocs que ajuda a que es lliguin més els iogurts.
Així doncs els ingredients ara són:
- 1 litre de llet sencera.
- 1 iogurt natural de vidre.
- 5 cullerades soperes de sucre morè.
- 2 cullerades soperes de llet en pols.
Surten molt i molt bons!
I el tema de la mel i les nous i la melmelada és ben fàcil! Només cal posar-los en el potet de vidre abans d'afegir la barreja per fer el iogurt i ja està. Boníssims!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
La foto promet...mmmm...
Molt bona pinta!!!!
Jo encara no he provat de fer-los al forn, a veure si m'hi poso!
No sé si animar-vos molt... Des que hi ha la iogurtera el meu cul pateix les conseqüències. No em puc resistir!
Mmmmmm!!! només em faltaria una iogurtera... ahir vaig fer natilles i arròs amb llet amb la thermomix i les natilles ja han desaparegut, el arròs ambllet no crec que arrivi a demà... visca la "operación bikini"!!! :s
Bona pinta sí tenen aquestes bases, eh? :)
Publica un comentari a l'entrada