dissabte, 28 de juliol del 2012

Parlant d'en Biel...


Avui m'he inspirat i dedicaré tot un post al petit de la casa. Mira, em ve de gust...

En Biel se'ns està destapant com tot un trapella. Recordo que quan era més menut pensàvem: "ai veus? el gran és mogut i aquest més tranquil·let". Inocents! Està fet un trafeg aquest vailet.

El petit és un clon del seu pare a nivell de físic. En Jordi té fotos de petit en les que podria passar pel Biel. D'allò que diuen "no s'hi pot negar". Però de caràcter crec que no tenen res a veure... El papi és tranquil de mena i aquest petit és un cul de mal seient.

El cotxet s'està convertint en un atrezzo i és que ell ja vol anar corrent (perquè el meu fill no camina, corre) a tot arreu. Ara arribar als llocs significa que la mama i el papa fan o bé una marató corrent darrera el peça o tot el contrari, un recorregut ben lent perquè ha decidit que es vol enfilar a tots els esglaons que troba per després poder saltar mentre diu: "un, dos i teeeeeeees".

Aquests salts però se'ls pot permetre i és que el nostre petit ens ha sorprès molt i molt amb la seva bona psicomotricitat. Vaja, ens té bocabadats amb el seu control de la pilota i la manera que té d'enfilar-se per tot arreu sense caure. Ara que això de la pilota deixa parat a tothom. La gent que l'ha vist ens diu que tenim un futur Messi aquí i mira, tant de bo! Quin orgull per la mama, eh?

Últimament també ens té força fascinats amb la seva xerrameca. Fa molta gràcia veure com diu tot el que diu el seu germà. Així que tan aviat te'l pots trobar dient "homeeee" com intentant tararejar una cançó del club super 3. Està fet un bon lloro!

Ara, el que més destacaria és el molt carinyós que arriba a ser. Li encanten els "patos" (petons) i les abraçades i és per això que cada dia en rebem unes quantes. És un amor aquest nen!

I sort que és tan amorós perquè amb el caràcter que té quan s'enfada amb alguna cosa ens havia de compensar, oi?

2 comentaris:

Mireia ha dit...

Que maco! Es veu un nen molt eixerit! :) A continuar gaudint-lo!
Una abraçada!

Mirashka ha dit...

És un espavilat aquest xavalote! ja ho diuen que els segons fills aprenen dls pares i del germà i això es nota!