dilluns, 3 de setembre del 2012

Natació


A casa hem deixat passar sempre el tema de la natació ja sigui per un motiu o per un altre.

El complex esportiu que ens queda més a prop de casa té uns horaris que pel meu gust són força difícils pels nens. Els cursets de nadons dels dissabtes sempre eren cap a quarts d'una (hora de dinar) i els de nens més grans són a les 9h del matí (massa matinar per un dissabte, a l'Andreu li agrada molt dormir).

Els horaris entre setmana ja són més raonables però el no saber mai on treballaré m'impossibilita el comprometre'm amb un curset d'aquest tipus per las tardes. Si no els puc dur jo mateixa no vull obligar a ningú a fer-ho.

A banda d'això, l'Andreu tampoc s'ha mostrat mai massa interessat per la natació així que hem arribat a P4 sense anar-hi.

Ara però la cosa ha canviat. El petit porta ja força setmanes dient que vol anar a natació, que li agradaria fer piscina i aprendre a nedar així que la mama s'ha posat a buscar llocs on poder fer un curset i... Aconseguit!

En un dels pobles de per aquí al costat fan curset de natació els dissabtes al matí a una hora raonable i a un preu molt assequible així que demà mateix anem a apuntar-lo (espero que quedin places). A més, un amiguet de la seva classe farà el curset amb ell així que tenim l'Andreu ben content.

A veure què tal va!

5 comentaris:

Esther ha dit...

M'acabo d'assabentar que ens hem quedat sense plaça. Buf! A veure com li explico... :-(

Euphorbia ha dit...

Ho sento, les extraescolars tenen una demanda enorme i és un campi qui pugui. Potser podeu trobar plaça en alguna piscina quan el curs estigui començat d'algún nen més aficionant al secà que es dóni de baixa...

Esther ha dit...

Doncs sí que és un campi qui pugi sí. Quina llàstima... Per sort, l'Andreu s'ho ha pres força bé.

Mirashka ha dit...

Ostres quina llàstima! t'anava a dir que segur que li anava la mar de bé :( A veure si trobeu alguna altra cosa

Esther ha dit...

Ara diu que vol tornar a fer multiesports...