dijous, 6 de setembre del 2012

Rutina


Aquest any el primer en engegar la rutina a casa ha estat en Biel i és que ahir ja va començar l'escola bressol de nou.

El cert és que jo tenia una mica de por a la seva reacció. Aquest estiu hem estat molt temps junts (l'últim mes d'escola bressol ell ja no va anar) i això ha fet que el seu grau de "mamitis" augmentés fins al punt que quan em perdia de visita ja es queixava. A més, les últimes setmanes també ha estat molt amb en Jordi així que s'han juntat la "mamitis" i la "papitis", unió terrible de cara a la guarde.

Doncs bé, una vegada més en Biel ens ha sorprès. Ahir vam anar a acompanyar-lo en el seu primer dia i va anar molt bé. També cal dir que vam aprofitar un moment de despiste del nen per marxar (encara no entenc com hi ha pares que allarguen i allarguen l'acomiadament quan el que provoquen és més angoixa en els seus fills) i quan el vaig anar a recollir la noia que està amb ell aquest any em va dir que havia estat molt bé. Només va tenir un moment de fluixera a l'hora del pati però la resta del matí va anar rodat. És un campió!

Així que res, ja tenim un membre de la família en plena rutina tot i que aquesta setmana fem una mica d'adaptació. Ara faltem la resta...

1 comentari:

Anònim ha dit...

És un campió en Biel!! :D