dilluns, 31 d’octubre del 2011

El castillo de las tinieblas

Ahir en Jordi em va preparar una bona sorpresa per anar a celebrar els sis anys de casats i set junts. Jo no tenia ni idea d'on anàvem i vaig quedar de pasta de moniato quan vaig veure que anàvem a "El castillo de las tinieblas".

A mi m'encanta tot el que sigui terror i allà m'ho vaig passar d'allò més bé. Només entrar ja t'emportes uns quants sustos i això ja motiva. Els actors ho van fer genial i he de reconèixer que hi va haver moments en que vaig passar por. Sobretot quan vaig anar al lavabo, es va apagar el llum i es va començar a sentir una veu que em deia que no trigués més del compte. Crec que no havia fet un pipi tan de pressa en tota la meva vida!

L'ambientació és genial i tots els actors fan molt i molt bé el seu paper. Vam sopar entre morts vivents, vampirs i personatges de pelis de terror com en Fredy o en Jason.

El menjar en sí no va ser res fora del normal però estava tan estusiasmada amb l'espectacle que em va donar ben igual. De fet en un lloc així busques un bon espectacle i no pas un alt nivell a cuina.

Estic tan contenta que ja em moro de ganes de repetir. Això sí, tocarà fer una bona guardiola!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Sopars així són "salut mental", com dic jo. Celebro que disfrutéssis, i ja saps, a fer guardiola per la propera!! :D

Anònim ha dit...

Per cert!! Felicitats pel vostre aniversari!!!!

onavis ha dit...

Quina sorpresa, no?

Que xulo!
Moltes felicitats!

MamaModerna ha dit...

Eiiiii quina experiència més xula! A mi no m'hi veuran pas en un lloc així perquè sóc molt molt molt poruga. Això que t'apaguin les llums al lavabo, jo hagués sortit amb crisis d'ansietat d'allà dins. hehehe
Una foto molt xula, quina mama-model, olalà! hihi

Esther ha dit...

Ester gràcies! :-)

Onavis doncs sí, ha estat "sorpresón" jeje!

MamaM jo tb passo por, eh¿? Passa que tinc un punt masoquista i m'agrada jaja! Gràcies pel piropo :-P

Euphorbia ha dit...

Moltes felicitats!!!
Me'n alegro que t'ho passessis tan bé, però això va a gustos perquè a mi no mi veuran el pèl, i si al meu marit se li acut dur-m'hi enganyada ja tindrem un bon motiu de divorci... jeje.
Em passa això al lavabo i m'han de recollir amb pinces.
El meu marit que vagi fent guardiola per algun bon restaurant amb estrelles michelin... posats a demanar...

Esther ha dit...

Euphorbia sí, tot això va molt a gustos. Si no t'agrada passar por vas a un lloc així i surts amb un cobriment de cor jaja!