dimecres, 19 d’octubre del 2011

Premi de música i somnis!

L'onavis i l'anna m'han passat aquest premi. Moltes gràcies maques i allà vaig!

He de triar tres cançons i porto molta estona donant voltes. No sabeu el que m'està costant decidir-me perquè em venen al cap moltes però va, ho intentarem, no?

La primera és "Liberian girl" d'en Michael Jackson. M'encanta en Michael Jackson! I qualsevol de les seves cançons podria anar en aquest post però potser aquesta és una de les menys conegudes i per això és com més especial. He intentat buscar el vídeo original però m'ha estat impossible... De tota manera aquest vídeo està molt bé perquè l'ha fet un fan i a mi se'm remou tot quan veig imatges seves i penso que ja és mort.



Ara aquí ve la cursilada màxima! "I'll be loving you" dels New Kids on the Block. Reconec que vaig tenir una etapa de la meva adolescència en que estava enganxada a aquest grup. Tenia posters a l'habitació, cantava com una boja les cançons i em folrava les carpetes amb aquests xicots (sobretot amb el cantant que m'encantava). Encara recordo un dia que la meva mare es va enfadar, em va arrencar els posters i me'ls va llençar. Crec que encara li tinc rancúnia per allò!



I l'última i que no pot faltar és "Boig per tu" però cantada pel Carles Sabater i la Luz Casal. M'encanta la veu trencada d'aquesta dona i penso que li dona molt encant a una cançó tan preciosa.



Per acabar hauria d'explicar un somni però no recordo cap així en especial. Això sí, últimament em passo les nits somiant amb el profe de l'autoescola i les seves ordres: gas, embrague, freno, primera, segunda... Estic tota la nit conduint!

7 comentaris:

onavis ha dit...

M'agrada el Michael Jackson també, i la que més Billy Jean!
Als New Kids no vaig sucumbir, hi havia moltes nenes de la classe que sí, però jo en aquella època nomès tenia posters del Kirk Cameron! I mira que ara el trobo horrible!
Bona nit!

Mirashka ha dit...

jua jua jua jua new kids on the block!!!!!!!!!!!! bueno, bueno, bueno... ;P

Euphorbia ha dit...

En Michael Jackson no m'ha dit mai gran cosa però malgrat la seva vida i el que l'envoltava s'ha de reconèixer que era molt bon músic.
A aquests del New Kids on de block, he de dir que ni els coneixia jo a aquests kids.
Boig per tu vaig estar a punt de posar-la jo. Qué bé cantava també en Carles Sala.
Sobre els somnis m'has fet gràcia, jo també somniava molt amb el cotxe, però amb el carnet a la mà i el cotxe al parking encara tenia més mals sons.
Petons

Esther ha dit...

Onavis és que en Jackson era molt Jackson. A mi en Kirk Cameron també em semblava guapo jaja! Aquests idols de jovenetes...

Mireia sí, tots tenim un passat i el meu és molt xungo :p

Euphorbia tu també vas ser patidora del carnet, eeh?

Anònim ha dit...

El Boig per tu, tot un himne nacional! :) m'encanta!!

Jo no era dels NKOTB, però del Kirk Cameron portava totes les carpetes folrades!! Jajaja

MamaModerna ha dit...

Això de somiar que condueixes veig que és igual que quan vas a esquiar i al final del dia tanques els ulls i et veus encara esquiant.

MamaModerna ha dit...

Jo també portava a la crpeta al Kirk cameron :-P