dilluns, 29 d’agost del 2011

Premi a la versatilitat!

La Sílvia m'ha passat aquest premi que consisteix a dir set coses sobre una mateixa. Gràcies maca!

Pel cap em rondava però que havia fet una cosa semblant feia temps i efectivament, vaig fer un meme en el 2008 en el que explicava quatre coses sobre mi. M'ha semblat graciós llegir-lo ara després d'aquest temps i com crec que vaig explicar força cosa passo l'enllaç i després afegeixo tres cosetes més.

El meme està aquí i he de dir que després d'aquests anyets puc assegurar que he aprés una mica a contenir-me quan m'enfado. Almenys intento comptar fins a 5 (a 10 no arribo) i diria que em va força bé. Ah! I ara toco els peus d'en Biel també je je!

A part d'això...

- Confesso que tinc un vici o mania (digueu-li com vulgueu) molt i molt lleig i és que em mossego les ungles però molt, molt i molt. He aconseguit deixar de mossegar-me-les dues vegades a la meva vida però sempre acabo tornant. Lleig, lleig...

- M'encanten els animals. He tingut tortugues d'aigua, de terra, ocells, hamsters, camaleons, una pogona, peixos, gossos, gats, un pollet... Ara mateix només tinc el gos i la tortuga però si fos per mi tindria una granja sencera. De fet si algun dia aconsegueixo viure en una casa el primer que faig és comprar conillets!

- M'agrada molt adormir-me en el sofà. Mira, serà una bobada però és que s'està tan bé. Hi ha vegades que li dic al Jordi que es posi pelis de les seves (tipus Linch que no entenc ni ganes) i així jo em puc adormir tranquil·lament. Fins i tot hi ha dies que quan els meus tres homes fan migdiada jo m'aixeco per poder passar a fer-la al sofà.

Ara hauria de passar el premi però crec que el teniu totes!

8 comentaris:

Euphorbia ha dit...

Procuraré no fer-te enfadar massa per si un cas... Pels tiburons no cal que pateixis dona, tinc uns amics biòlegs que han escrit un parell de llibres sobre taurons i et podrien assegurar que, tot hi haver-ne al Mediterrani els atacs a persones són escassíssims i rarament s'apropen a la costa. Quin mal va fer la peli del Spilberg...
A mi les migdiades al sofà em senten fatal...
Petons

onavis ha dit...

A mi tampoc m'agraden els meus peus, ni com em queden les sandalies. No els hi tinc mània però procuro no ensenyar-los gaire!
Tinc els peus egipcis, d'aquest tipus piràmide on el dit gros es molt més llarg que els altres i ho trobo molt lleig.
I lo de dormir al sofà, a casa meva l'especialista és el meu home!

Sol Solet ha dit...

Molt bona convinació de posts!!
A mi també em va per molt mal la peli de l'Spilberg, però com diu l'Euphorbia pel mediterrani només hi ha tintoreres i no s'apropen a la platja.
Per a mi el sofà el reservo per les migdiades, m'encanta posar la tv fluixeta i quedar-me KO.
Doncs a mi sí que m'agrada ensenyar els peus, sóc una fan de les sandàlies, m'encanten!!

Esther ha dit...

Euphorbia tranquil·la que, per sort, no m'enfado fàcilment jaja! Lo dels taurons és que no ho puc evitar i la gent m'explica i m'explica però res, que no m'ho trec del cap. Serà que sí que estic traumatitzada amb la peli :-P

Onavis a mi sí que m'agraden els meus peus. El que no m'agrada és que me'ls toquin o que me'ls mirin massa, per això els amagava... Crec que em vaig traumatitzar de petita quan em van treure un fong amb el bisturí així a "palo seco". Quin mal! Això del dit més gros que l'altre estava relacionat amb la fertilitat, no?

Sol Solet jo per si de cas no em ficaré massa al mar no sigui que a alguna de les tintoreres li vingui de gust venir a visitar-me :-P

Mirashka ha dit...

apa noia, això es diu reaprofitar eh!!!! ;)

Esther ha dit...

És que el Jordi m'està traspassant el seu amor per reciclar jajaja!

MamaModerna ha dit...

Jo tinc un amic que es mossega les ungles dels peus. Ets capaç de visualitzar la situació? A que ara ja no et vols mossegar mai més les ungles? Apa problema solucionat, son 150 euros per la MamaModerna.

Esther ha dit...

Les ungles dels peuuuuus????? Deeegggsss!!!